Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    119748

GTAforum Verhalen is terug!


Thundercover

748 bezichtigingen

gallery_13783_45_21985.png

GTAforum Verhalen komt terug!

Geschreven door: Thundercover

In tegenstelling tot het blogitem hieronder bevat dit bericht een positief geluid: GTAforum Verhalen is terug van weggeweest! Na de schrijfwedstrijd vorig jaar ten gelegenheid van het 10-jarig bestaan van GTAForum.nl begon het al een beetje te kriebelen bij mij en met enthousiaste vragen als 'The Oceans is terug, GTAforum Verhalen ook?' dit jaar heb ik besloten om deze blog nieuw leven in te blazen.

Wat kunnen jullie hier verwachten? Dat zal niet veranderen ten opzichte van vijf jaar geleden: verhalen over en met jullie, de leden van GTAForum. Regelmatig zal er een verhaal geplaatst worden door een van de schrijvers. Dit zal niet volgens een vast schema gebeuren en ook niet met een vaste lengte. We houden het dus een beetje spannend! 8)

Wat ik al wel kan verklappen is dat morgenavond (maandag) de reeks GTAForum Episodes van @ERRWINS van start zal gaan, een doorlopende verhalenserie dat los van de andere verhalen staat. Een beetje Goede Tijden, Slechte Tijden dus. Alleen dan niet met Laura, Jef en Janine, maar met personages als MegaPilot, TekaLoca en .Sharingan. Kan je tenminste zeggen dat je de personage kent zonder 25 seizoenen met elk 200 afleveringen gevolgd te hebben.

Zit jij barstensvol creativiteit en wil jij ook voor GTAforum Verhalen schrijven? Stuur mij dan een PB. Lees je liever verhalen dan dat je ze schrijft? Blijf dan zitten voor het eerste verhaal morgenavond!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...