Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120658

#2 GTAForum Episodes - Losse Flodders


ERRWINS

1199 bezichtigingen

#2 GTAForum Episodes - Losse Flodders

Geschreven door: ERRWINS

Zodra ik de lobby binnenkom, zie ik totale chaos. Banken zijn gescheurd, schilderijen hangen scheef en flessen drank van de bar liggen kapot op de grond. Rustig loop ik naar de muur waar de schilderijen scheef hangen en begin de lijsten te observeren. Zodra ik het schilderij van @NandroDavids recht hang, zie ik in mijn ooghoek een klein blauw voorwerp op de grond vallen. Wanneer ik door mijn knieën ga om het op te pakken, hoor ik geschreeuw uit de richting van de trappengang komen. Aan de volume te horen, lijkt het van een hogere verdieping komen. Ik besluit om een kijkje te nemen maar zodra ik de deur bereik, houdt het ineens op. Totale stilte vanuit de gang. Voorzichtig en stil probeer ik te luisteren totdat @Votair ineens op mijn schouder tikt en me begroet. "Hey ERRWINS, op weg naar boven?" Votair zag dat ik schrok en begint te lachen. Rustig loopt hij de trap op en vraagt of ik nog mee kom naar boven. "Nee, ik blijf nog even beneden. Ga maar alvast." Rustig loop ik terug naar het schilderij waar ik het voorwerp zag vallen om te kijken wat er precies is gevallen maar overal waar ik ook kijk, er is geen blauw voorwerp te bekennen.

Om er achter te kunnen komen wie of wat de chaos heeft veroorzaakt, zal ik de rest moeten onderzoeken maar daar lijken de global moderators al mee bezig te zijn. Zodra ik @Joriz bij de bar zie staan, besluit ik hem te vergezellen. Eenmaal aangekomen bij de bar zie ik dat Joriz nog even aan het genieten is van zijn pilsje. "Hey Joriz, weet jij wat er is gebeurd?" vraag ik. "Om eerlijk te zijn, heb ik nog geen flauw idee. Ik had een meeting met een aantal leden in GTA: Online dus ik kan je er verder nog geen antwoord op geven." Vaag dat Joriz er zo kalm onder blijft aangezien hij wel de kosten moet dekken voor deze schade. Zou hij het al weten zodat hij de verzekering in kan schakelen of is er wat anders aan de hand? Joriz ziet dat ik hem vragend aan kijk en zegt: "Wees maar gerust. Het waren vast losse flodders. Niks ernstigs." Ik laat zijn woorden even op me inwerken en probeer er een oplossing uit te halen. Toch zonde van al die flessen, zeg ik met een schuddend hoofd tegen Joriz. Na een aantal minuten besluit ik om op te staan en er over na te gaan denken in het Superleden appartement op de tweede verdieping.

Wanneer ik de volgende dag beneden kom is alles opgeruimd en netjes hersteld zoals het voorheen was. Snel gedaan denk ik bij mezelf. Rustig om me heen kijkend zie ik in het midden van de lobby een paar stoelen staan waar bewoners altijd een praatje maken over van alles en nog wat. Het wordt ook wel de 'chat' genoemd. Ik neem plaats naast Votair en wanneer ik hem aankijk, ziet hij er wat onrustig uit. "Hey Votair, alles oké?" vraag ik. Votair lijkt wel in een trans waar hij niet uit kan komen maar toch mompelt hij wat. Wanneer ik vraag wat hij precies zei, hoor ik hem 'De Politie' zeggen. Het duurt even voordat ik het snap aangezien Votair niet in dezelfde gang zit als ik. "Er stond nog een war open met De Politie of niet?" Votair knikt en lijkt wat gefrustreerd te zijn. "Wat is er gebeurd?" vraag ik aan hem. "Mijn gang is vergeten om op de afgesproken plek te verzamelen en te vechten en omdat we niet zijn gekomen heeft De Politie automatisch gewonnen. Alle moeite voor niets!" Terwijl hij dat zegt, slaat hij met zijn vuist op de bijzettafel die het dan uit kraakt. Zijn stem bereikte een punt van woede dus stel ik voor om hem mee te nemen naar de Stamkroeg. Een plek waar hij zich wel thuis voelt en even tot rust kan komen. Onderweg er naar toe, begin ik me het voorwerp te herinneren bij het schilderij. Het was blauw. Dat moet wel een blauwe kogel zijn geweest van The Blue Bullets, de gang waar Votair eigenaar van is. Dan moeten de mensen, die in de trappengang aan het praten waren, zijn leden geweest zijn om me af te leiden. Met een kleine grijns van waardering voor de afleiding loop ik samen met Votair de Stamkroeg binnen. Nadat we het beroemde rode gordijntje opzij hebben gedaan, zien we een drukke kroeg met op de achtergrond de radiozender van @Visser23. We zoeken een plekje je op en nemen in alle rust een glaasje whiskey waarna we overgaan op een ijskoud pilsje vanuit de tap. @.Sharingan weet ze weer perfect te tappen.

Wanneer de klok 01:00 uur slaat, besluit ik terug te gaan naar gebouw waar ik het superleden appartement op zoek. Voordat ik de deur open, valt me iets op aan de entreelijst naast de deur. Er zijn wijzigingen geweest. Wanneer ik naar binnen stap, zie ik .Sharingan intrek nemen in een kamer die al heel lang een vaste eigenaar had. Hij haalt zijn gouden naamplaatje van de deur en schroeft zijn naam er weer op. Vervolgens zie ik het oude naamplaatje in de prullenbak verdwijnen waarop ik besluit om even te gaan kijken om te zien of mijn gevoel klopt. Zodra de prullenbak in mijn gezichtsveld komt, zie ik zijn naam. Het is ...

Het leven in het GTA Forum gebouw staat nooit stil en er lijkt altijd wel wat te gebeuren. Ben je benieuwd wat er allemaal gebeurt binnen deze muren? Houdt deze blog dan in de gaten voor meer sappige details.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...