Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579295

Editie 350 - Game On


OWN

637 bezichtigingen

7d0yyLk.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Venzio!

Welkom bij een nieuwe Game On rubriek, deze week zijn we er weer met het spel: “All Points Bulletin: Reloaded”. APB: Reloaded is een gratis te spelen game en bestaat al enkele jaren.

MMO

APB: Reloaded is een MMO, een online game waar je samen met 100 andere spelers (50 enforcers en 50 criminals) in een district zit. Je krijgt misschien een GTA-gevoel bij dit spel; het is freeroam, politie tegen de criminelen, lekker knallen en vooral gek doen, maar na een tijdje blijkt dit toch niet geheel waar te zijn. De restricties in dit spel vallen nogal wat tegen, de stunts die je in een spel als GTA uit kunt halen zijn totaal niet aan de orde in All Points Bulletin, de missies zijn eentonig en het is maar maximaal 12 tegen 12.

De echte bedoeling van dit spel is vooral missies spelen, door middel van verschillende objectives heb je elke missie een bepaald doel voor ogen, soms moet je defenden maar het kan ook zijn dat je moet aanvallen.

APB-reloaded-600x300.jpg

Lekker op elkaar schieten of misschien een andere tactiek gebruiken?

Customizen

Een enorm groot pluspunt van All Points Bulletin is zeker het customizen, je kunt echt alles: je uiterlijk aanpassen, logos maken, muziek maken, auto’s customizen tot kleren aanpassen. De mogelijkheden zijn bijna eindloos, je kunt de logos die je maakt gebruiken op je auto of kleren, maar je kunt ze ook verkopen via de Marketplace, dat is ook de place-to-be als jezelf niet zo’n goede designer bent. Op de Marketplace vind je alles wel, van nagemaakte merk logos tot volledige ‘custom’ picasso’s.

Een van de grootste redenen waarom dit spel populair is, is dus het customizen, je probeert jezelf op te laten vallen, een ‘symbool’ te worden.

ss_3bebe4568b51b369e11e1cbfefd6d95dbdb06608.600x338.jpg?t=1323290115

De ingame designertool

Pay-to-win

Misschien een van de redenen dat je dit spel liever laat voor wat het is; pay-to win. Je kunt wapens, auto’s of veel andere dingen kopen op de G1 Marketplace waardoor je een voorsprong krijgt op anderen, niet alleen een voorsprong maar ook wapens die je niet ingame kunt krijgen zoals een silenced wapen. Helemaal onmogelijk is het niet hoor, om van iemand te winnen die veel geld in het spel stopt maar daarvoor heb je een ijzersterk team nodig die allemaal goed met elkaar communiceren, daar kan geen enkel wapen tegenop.

3 reacties


Recommended Comments

Heb het gespeeld, twee jaar terug, samen met de TU-leden. Maar de servers waren enorm onderhevig aan lagg en dat was dan ook de reden dat we het uiteindelijk hebben opgegeven. Want op zich was het nog wel een leuke game om tussendoor te spelen, hoog GTA-gehalte, je weet wel.

Link to comment

Ik heb het ook eens gespeeld, maar dat was voor 5 minuten en daarna zag ik dus echt dat m'n pc het niet aan kon, vond het erg jammer want het leek me heel leuk. Het wordt tijd voor een nieuwe pc.. :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...