Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579818

Editie 376 - Volgende Week


OWN

1092 bezichtigingen

cPbSbkX.png

eu9qYED.png

Even voorstellen:

Vol vreugde mag ik mededelen dat ik vanaf nu het rubriek 'Volgende week' mag gaan schrijven en daarbij hoort een introductie. Mijn naam is Erwin (was niet te raden) en ik ben 21 jaartjes oud. Nu vraag je je natuurlijk af: "Waarom dan ERRWINS?". Nou dat komt omdat ik een paar jaar terug een naam wou die dichter bij mij stond. Aangezien mijn naam Erwin is en mijn achternaam met een S begint, was ERWINS snel gemaakt alleen werd die naam al gebruikt. Toen kwam mijn creatieve geest naar boven en drukte er een R bij in. :7

Het kan kloppen dat jullie me nog niet zo goed kennen of me helemaal nog nooit hebben gezien, wat wel raar is omdat ik al lid ben sinds 2006. Wees niet getreurd, ik ben al wat actiever en het zal alleen maar meer worden. Dus kijk niet raar op als je een post van mij voorbij ziet komen. :)

birthday_hatgjsgi.png

7sqsc4.png

Niemand minder dan onze bloedeigen droge komiek en wikiGTA-medewerker @Dotz viert op deze dag zijn verjaardag. Ik mag alvast één geheim verklappen, de foto die hij gebruikt als avatar is niet zijn echte foto. Van harte gefeliciteerd, Dotz! :bier:

87dso8.png

Op deze mooie dinsdag vieren we de verjaardag van een stille genieter genaamd: @winx. Deze unieke jongeman is al lid vanaf eerste kerstdag 2005 en heeft sindsdien genoeg informatie vergaard om verder niet zoveel toe hoeven posten. Van harte gefeliciteerd met je 20e verjaardag knul! :bier:

91us0i.png

Vandaag heb ik de eer om twee leden te mogen feliciteren: @realhustler & @YoyooNL. Realhustler is een rustige man die hier en daar zijn mening uit op het forum als hij tijd heeft. Hij is natuurlijk druk bezig met motoren en techniek in het algemeen. Hierbij wens ik je een fijne 42e verjaardag.

YoyooNL is nieuw op het forum dus bij deze heet ik je van harte welkom op dit heerlijke forum. Aangezien je nog wat bekend moet worden voor een heerlijk verhaal, wens ik hierbij een fijne 26e verjaardag en niet te veel wijn drinken hé! Proost jullie 2! :bier:

12iys51.png

De naam is wat misleidend maar ik kan je als lezer verzekeren dat hij geen manke is. Maar toch viert deze jonge knaap genaamd @JohanManke zijn 19e verjaardag. Van harte gefeliciteerd knul en doe de groeten aan je twee broers en je boxer Mit. Niet veel frikandellen eten hé. Proost! :bier:

13p0snu.png

Eindelijk iemand die volwassen wordt, alhoewel wil die er waarschijnlijk niets van weten. @Sjaakswabber is de naam en hij wordt 21 jaar vandaag. Het is een beetje rustig bij hem maar zijn mening staat voor eeuwig vast op het forum. Van harte gefeliciteerd! :bier:

jubileaeksw6.png

11x3sv4.png

Op deze bijzondere dag viert, jawel, @Jacky-2007 zijn 6 jarige jubileum op het forum. Dat Jacky zich in die zes jaar heeft bewezen valt niet te ontkennen. De awards vlogen hem om de oren, van Beste GTA IV kenner tot Beste Moderator. Die Globale Moderator titel past dan ook uitstekend bij hem. Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren meer! :bier:

zkdElNC.png

seeyoupbsf4.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...