Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579895

Editie 377 - Volgende Week


OWN

354 bezichtigingen

cPbSbkX.png

eu9qYED.png

We hebben deze week weer een drukke week qua verjaardagen. Bekende leden en ook niet zo bekende leden vieren hun verjaardag en dat laat ik niet ongemerkt voorbij gaan. Speciaal aan deze editie is, dat veel leden volwassen worden. Daarnaast is er een forumlegende die langzamerhand in vergetelheid raakt. Ik zou zeggen: Begin maar vast te lezen! :)

birthday_hatgjsgi.png

14njug0.png

Vandaag wordt deze jonge belg eindelijk volwassen. We hebben het natuurlijk over @louis1993. Ja, deze jonge Rockstar fan heeft zelfs een contest van de makers gewonnen, sindsdien is hij definitief om. 'Welcome to the club!' Fijne verjaardag en geniet van je dag! :tu:

167tu04.png

Vandaag vieren we de verjaardag van een forumlegende die het wat rustiger aan doet. Zijn naam? Dat is @moechy. Hij houdt van gitaren en auto's en laat dat dan ook graag blijken. Toch graag gaat het meeste respect naar poesjes. Miauw! Een fijne 21e verjaardag gewenst! :*D

@TigerEdwin heeft zijn forumaccount onder stof weggehaald en was nieuwsgierig wat er zich op het forum afspeelde. Zo heeft hij alles even doorgelezen en heeft het helaas daarbij gelaten. Zijn verjaardag laten we niet zomaar voorbij gaan want deze knaap mag straks eindelijk legaal pilsen. Proost! :bier:

17s9upk.png

'Laat het geld maar rollen en dan het liefst mijn kant op'. Dat moet @$big$smoke$ gedacht hebben bij het creëren van zijn naam. Dat geheel terzijde, hij wordt 22 jaar vandaag. En dat moet gevierd worden met een lekker 'Duff' biertje! Van harte gefeliciteerd jongen! :bier:

Tevens vieren we vandaag de verjaardag van nóg een forumlegende! Vandaag is het @Flokkert. Zijn registratie is niet ongezien voorbij gegaan want hij heeft een award voor beste nieuwkomer. Daarnaast is hij nog twee keer 'lid van de week' geweest. Ja, we mogen wel zeggen dat hij bekend is. Een fijne 18e verjaardag! ;)

184uu96.png

Een buitengewoon bijzonder persoon viert vandaag zijn, niet haar maar zijn, 22e verjaardag. Hij heeft met succes een gang opgericht, wat nu het grootste gang is! Ik praat natuurlijk over @Faenty.. Ik kan natuurlijk uren gaan lullen over deze fantastische lantaarnpaal maar dat wordt dit een beetje te lang. Een fijne verjaardag gewenst! :tu:

207mui8.png

Vandaag staan we even stil bij @Donald F. Duck. Een zeer gewaardeerde persoon die op deze datum zijn verjaardag viert. Hij heeft zijn sporen achter gelaten op het forum maar is helaas niet meer actief. Laten we hopen dat hij ons nog niet vergeten is. Een fijne verjaardag mocht je dit nog lezen! ;)

jubileaeksw6.png

167tu04.png

Vandaag viert de extentrieke @.Sharingan zijn 9 jarige jubileum. Dat betekend dat hij al negen jaar lang non-stop rond zwerft op het forum. Naast de mooie foto van Johnny Flodder is hij ook bekend om zijn liefde voor anime. Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren hier op het forum! :bier:

contestsxwu6g.png

19daupl.png

Vandaag is de laatste inschrijf dag voor 9GTA. Vergeet dus niet je nog even snel op te geven voor deze contest waarbij je je eigen meme's moet maken. Laat je fantasie in een vrije loop en doe mee! :)

zkdElNC.png

seeyoupbsf4.png

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...