Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580006

Editie 377 - Lid van de Week


OWN

418 bezichtigingen

Lid van de Week  

4 leden hebben gestemd

  1. 1. Wie verdient de titel?

    • NilsHolgersson
      3
    • Asphyxiated
      0
    • Dexist
      1
    • Kloep
      0

1wncHUw.png

B2r1jMD.png

n4wivd.jpg

Vandaag het antwoord op Wie is ThunderDuck?

Thunderduck is een zachtaardig, lief, besc... forget it... ThunderDuck komt naar mij over als een geniaal persoon van zelfverzekerdheid.

Het leuke aan een gesprek met ThunderDuck, is dat je een hele andere visie krijgt van het forum, dan bijvoorbeeld iemand die maar 1 jaar op het forum zit.

OWN was een project van de Oceans...De Oceans waren de crème de la crème van het forum en DWG de onderlaag. Dus de één waren nette behulpzame types en de andere het uitschot.

Het leuke is, dat je hier tegenwoordig nog wel een weerspiegeling van terug ziet. Van zowel de crème de la crème in de vorm van aparte ledencategorieën (Superlid, Megalid, own-redacteur,wiki-redacteur etc.) en uitschot in sommige gangs/corps ("DWG is een reliek uit die tijd").

Voor de rest zie je een tendens van (gangs met) een simpeler concept (mede geconcludeerd uit gesprekken met andere forumveteranen, zoals bijv. Sharingan.): "Wij willen gewoon een leuke gang zijn", WikiGTA, waar je open op kan solliciteren, en een versoepeling van de morele waardes van aparte ledencategorieën.

Dat dit ook zijn nadelen heeft, valt uit het gesprek ook op te maken “... De gangscene is tegenwoordig minder interessant”:

Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de Oceans slecht waren oid. Maar goed, toen had je nog gangs die elk een eigen stijl hadden en dat is nu verdwenen. Schijtlama's en Mannengang waren bijvoorbeeld over-the-top belachelijk.

De naam ThunderDuck kwam uiteindelijk als volgt tot stand:

Dat heb ik veranderd na een interview van de DuckDome. Die brachten toen een krantje uit

(een soort slechtere OWN). Daarin werd Thundercover geïnterviewd en toen vroegen ze hem:

Heb je er ooit aan gedacht om je naam te veranderen naar Thunderduck?

Want Thundercover+Duckdome = Thunderduck, snappie?

Maar hij besefte de genialiteit van de naam niet en nu lift hij mee met mijn plaatsvervangende aanheid.

Dat pure zelfverzekerdheid (op gronde van ervaring) niet het enige is, heb ik ThunderDuck proberen duidelijk te maken. Dit kan namelijk leiden tot oordelen als “Wel een mening, maar geen hersens”.

Andersom heb ik ook veel geleerd van ThunderDuck, zoals het weten wanneer je juist wel iets moet zeggen (omdat je anders onnodig jezelf een status geeft, die niet volledig correct is).

En natuurlijk, dat ik op mijn spelfauten moet gaan letten. Want dhr. DonderEend, was er elke keer als de kippen bij om dit te doen. “spelfouten zijn voor mij onacceptabel”.

Als laatste, misschien niet helemaal in ThunderDucks muzieksstijl, maar dit nummer deed me erg aan Thunder denken ( :duh:)

http://picosong.com/eUX6/

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...