Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579836

Editie 377 - Gang van Zaken


OWN

307 bezichtigingen

zto276R.png

4IcCcin.pngPYZHGBO.pnguik5mUf.png

*...*

Aangezien April nu eenmaal een bijna levendige maand is zijn we langsgegaan bij enkele Gang- en Corporationleden om te vragen naar hun G&C-ervaringen van de laatste week!

Basssss: "De gebeurtenissen en innovativiteit van het G&C deze week waren te tellen op de handen van iemand zonder handen."

Mrkwark: "Ik kan alleen maar zeggen dat het heel erg rustig was... beetje verlaten zelfs maar dat kan ook er door komen sinds Mrkwarkie er zo wat heel de week niet was. Maar ik zie het als een stilte voor de storm !"

_Night-Men_: "Is er wat gebeurd? :7 "

Sir_Ballas: "Deze week is er in G&C niks gebeurd, aldus Sir_Ballas."

Foreigner97: "De gangscene blijft wat in zijn aprildipje. De enige drie gangs, Sans Scrupules, De Wilde Ganzen en Club Tropicano zijn respectievelijk relatief dood, relatief levendig en... standaard. De Wilde Ganzen hebben de laatste tijd wat zielletjes weten te recruteren bij het gestorven BeaT DowN en de kortstondige gangprojecten van afgelopen tijd, hetgeen vermoedelijk de opleving verklaart. Bij The Underground gaat het z'n gangetje en Covesight lijkt ook uitgestorven, nadat de om-de-zoveel-tijd-georganiseerde spelletjesavonden stil lijken te liggen en Bert met vakantie lijkt te zijn."

Prachtige maand is het, niet?


Updates from the Scene

[table=border] dcrot2.jpg|De Wilde Ganzen is weer hip! Oeps, laat me dat even herschrijven: "De Wilde Ganzen is nog steeds hip!" Hoewel het woordje hip dat zelf wel niet meer is blijven De Ganzen hun populariteit behouden en leidde dat deze weken tot enkele diepzinnige gesprekken.

2w3ul2s.jpg|Club Tropicano was dezer dagen het centrum van ruzies! Een merkwaardig iets, aangezien geen van beide partijen deel was van Club Tropicano. Asphyxiated en Rutger. vonden dit tropische paradijs een mooie setting voor hun bitchfight. Komt er ook een film van?

Phoenix1.jpg|Een niet nader te noemen lid van The Underground is een deel van zijn delicate lees- en kijkverzameling kwijtgespeeld. Indien u meer weet of dit item heeft teruggevonden, contacteer hen dan op 555-8848-2962![/table]

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...