Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579952

Editie 377 - Interview


OWN

301 bezichtigingen

GNlC6Rq.png

eqAJRY1.pngIpwgrNv.png

3L1077, kersvers hoofdredacteur van OWN, en de jongen met één van de lastigste namen op het forum. Reden genoeg om hem eens stevig aan de tand te voelen.


photo-136029.png

TekaLoca

3L1077, welkom bij je OWN Interview!

3L1077

Bedankt, zeg maar gewoon Eliott hé. ;)

TekaLoca

Ik dacht, ik doe eens gek en typ zijn naam gewoon zoals het is. Wanneer heb je je aangemeld en waarom precies?

3L1077

Die vraag zag ik aankomen: volgens mij was het 25 februari. En eigenlijk was er helemaal geen reden, buiten het motto "waarom niet?".

TekaLoca

Hoe kwam je op het forum terecht dan?

3L1077

Gewoon Google. Ik had al wel vaker op een forum gezeten, en had dus wel een vermoeden dat er een forum over GTA in de lucht hing.

_Night-Men_

Waarom had je dan de behoefte aan een forum over GTA? Je had ook naar een tennisforum, radioforum, televisieforum of My Little Pony-forum kunnen gaan.

3L1077

Ik heb GTA altijd al leuk gevonden. Ik heb op jonge leeftijd eigenlijk enorm veel Vice City gespeeld. Niet dat dat mijn ontwikkeling heeft aangetast, hoor.

_Night-Men_

Vice City, een geweldig deel natuurlijk. Toch wordt San Andreas vaak boven Vice City verkozen. Waarom vind jij VC beter dan SA/alle andere delen van de serie?

3L1077

Ik denk wel dat er een onderscheid gemaakt moet worden. Waarschijnlijk is San Andreas een bétere GTA, maar Vice City vind ik nu nog altijd veel leuker, enkel en alleen omdat ik het vroeger zo veel gespeeld heb. Het is ook niet zo dat ik naar de winkel ben gelopen met de gedachte in hoofd dat ik een GTA zou kopen, ik ben er op zich redelijk toevallig aan geraakt. Destijds zou ik vast ook niet geweten hebben wat GTA was, maar ik vond het gewoon fantastisch om rond te vlammen op het zomerse strand van Miami. Dus, aangezien ik niet wist wat ik speelde, had ik er ook geen idee van dat er nog andere delen waren. Ik begon ze pas echt allemaal op een rijtje te zien toen ik GTA IV voor de Playstation 3 kocht, denk ik.

_Night-Men_

Was GTA IV wel een bewuste aankoop, of was het ook een geval 'naar de winkel lopen zonder de gedachte een GTA te kopen'?

3L1077

Nee, het was wel bewust. Achja, ik wist wel van het bestaan van SA voor ik IV ging kopen hoor, had het al wel eens bij een vriend gespeeld. Ik ben eigenlijk pas GTA IV gaan kopen omdat ik een beetje daarvoor SA op mijn computer (Mac) had weten te bemachtigen. Met een beetje research (bedankt WikiGTA!) ben ik er dus ook al redelijk snel achter gekomen dat er een nieuwer deel was.

TekaLoca

Ik ga er van uit dat je de allernieuwste GTA in huis hebt, namelijk GTA V? Wat vind jij er van?

3L1077

Natuurlijk! 17 september, flinke jongen die ik ben. Wel, we mogen niet ontkennen dat het een topper is, en ik heb me er zeker al meer dan honderd uur mee vermaakt, zowel in Online als in de gewone singleplayer (die in mijn ogen toch beter is). Echter, achteraf gezien, toch een kleine teleurstelling. Misschien ligt dat aan de beloftes die R* gemaakt had, misschien aan de herinneringen aan Vice City, maar ik had er toch wat meer van verwacht.

TekaLoca

Welke beloftes hebben ze dan, volgens jou, niet waargemaakt?

3L1077

Hmm, niet waargemaakt... "Grand Theft Auto Five will be our largest and most ambitious game ever." Op zich, ze hebben gelijk, ja, maar als ik zoiets lees begin ik er misschien vanzelf veel te veel bij te denken.

TekaLoca: Denk je dat we deze mooie graphics niet al een beetje gewoon zijn en dat het niet meer voor een "wow-effect" kan zorgen zoals voorheen?

3L1077

Ja, dat kan vast ook een reden zijn. Ik was er toen nog niet echt bij, maar ik kan me voorstellen GTA IV best wel verbazingwekkend was, in het begin van de huidige(/vorige?) generatie van consoles. Natuurlijk is GTA V op dat vlak wel verbeterd, alles wat mogelijk was met deze generatie, hebben ze ook gedaan, lijkt me. Dan heb je misschien de ervaring met de console, maar dat moet je wel met het "wow-effect" betalen, lijkt me.

TekaLoca

Ben je nog van plan om een PS4 of Xbox ONE te kopen? Het schijnt dat de games op die consoles nòg betere graphics hebben.

3L1077

Ben ik zeker van plan, en ik weet op welke dag, om hoe laat, en met welke game! Onlangs is bekendgemaakt dat Watch_Dogs op mijn verjaardag zelf uitkomt (achja, één dag later), dus op 27 mei zul je mij misschien wel tegenkomen in één of andere Belgische Game Mania.

Watch_Dogs_screen.jpg

_Night-Men_

Wat doe je zoal naast al het gamen?

3L1077

Zoals je in het begin al zei: tennis. Daarbij hoort ook wel lopen, een paar keer per week. Verder luister ik wel eens naar muziek, ik lees wel eens een Stephen King (Misery, nu) en mijn filmcollectie is ook groeiende.

_Night-Men_

Zit je hoog in de tenniscompetitie? Wil je er eventueel carrière in maken, mocht er een kans liggen?

3L1077

Binnen een paar weken speel ik m'n eerste Interclub. Op zich is dat wel de manier om door te stromen naar het professionele(re) niveau, maar ik blijf met beide voeten op de grond. Ik ben helemaal niet van plan om er mijn carrière van te maken, maar ik denk dat moest ik die kans krijgen, ik het net zoals iedereen zou doen: carrière maken in de sportwereld.

_Night-Men_

Is er een reële kans om echt in de top te komen, is voor jou de concurrentie groot?

3L1077

Om eerlijk te zijn, zie ik het niet gebeuren. Ik ben geen wonderkind, ik probeer gewoon goed te spelen met wat ik geleerd heb. Wat de concurrentie betreft: dat weet ik ook pas binnen enkele weken.

TekaLoca

Ik hoop dat het lukt.

Je bent nu iets meer dan een jaar lid van het forum. Je werd wel heel snel Superlid, hoe kijk je daar op terug?

3L1077

Goh, daar vraag je me wat. Echt terugkijken doe ik niet. Het ging inderdaad best wel snel. De eerste maanden was ik gewoon een spammer, en dat geef ik helemaal toe. Dat is daarna wat geminderd, maar ik ben nog gewoon actief gebleven op het forum, en die aanwezigheid werd precies wel geapprecieerd, aan de promotie te zien.

TekaLoca

Wil je meer dan dat? Hoop je om ooit een plek als moderator te veroveren?

3L1077

Haha, die zag ik aan komen. Ik denk dat het wel normaal is om te willen groeien, zeker als je op zich wel mee wilt helpen. Dus ja, een plekje in de crew lijkt me fantastisch, maar da's nog een lange weg.

TekaLoca

Het kan snel gaan op het forum ;)

3L1077

Ja, dat is al gebleken.

TekaLoca

Je bent nu hoofdredacteur bij OWN, nu komt mijn vraag ook weer terug: had je dat verwacht toen je erbij kwam als (normale) redacteur?

3L1077

Om weer een typisch antwoord te geven: nee. Je hoort de mensen altijd wel zo'n dingen zeggen van dat ze het niet zagen aankomen, maar het is gewoon zo.

_Night-Men_

Nog even overstappen naar de gangscene. Wat houdt jou bij Sans Scrupules?

3L1077

De algemene sfeer gewoon, en de leden. Het was misschien een impulsieve keuze, een jaar geleden, maar de gang, in tegenstelling tot vele andere, is blijven (be)staan. Er is nu ook geen enkele gang die me er zou kunnen wegkrijgen, ik ben er gewoon tevreden.

TekaLoca

Toch altijd prachtig om te zien dat er nog zijn die loyaal blijven aan hun gang.

_Night-Men_

We hebben nog enkele korte, simpele vraagjes voor je. Favoriete gerecht?

3L1077

Ah, de spaghetti bolognese à la mama!

_Night-Men_

Haha, klinkt goed. Favoriete kleur?

3L1077

Moeilijk, ik vind alle kleuren wel mooi, hangt er gewoon vanaf in welke combinatie. Toch blauw dan maar, denk ik.

_Night-Men_

Favoriete speelgoed van vroeger?

3L1077

Moeilijk. Vice City? :D

_Night-Men_

Haha, dat mag natuurlijk ook. Favoriete film?

3L1077

Ook zo moeilijk. Inception? Reservoir Dogs, American History X, vind ik ook fantastisch. Ik zou niet echt kunnen kiezen.

_Night-Men_

Daar zag ik een Tarantino! Favoriete album?

3L1077

Pff, wat een vragen. Misschien Night Visions van Imagine Dragons, maar de meeste muziek die ik luister is niet meteen uit een album. Moesten YouTube-kanalen ook onder de geldige antwoorden vallen: MajesticCasual, TheSoundYouNeed, TheVibeGuide, en dergelijke vind ik fantastisch.

_Night-Men_

Dat mag natuurlijk ook. Wil je nog iets aan de lezers kwijt?

3L1077

Niets speciaals, behalve dat ik ze allemaal kom opzoeken als ze de OWN niet wekelijks lezen.

_Night-Men_

Haha, dan wil ik je bedanken voor dit interview!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...