Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579813

Editie 377 - Game On!


OWN

479 bezichtigingen

wUFSWTk.png

eu9qYED.png

Hallo allemaal en welkom bij deze editie van Game On! Ik heb de eer om deze week het rubriek over te nemen, aangezien de PC van jullie vaste schrijver @Crazy-Ghost niet helemaal naar behoren werkt. In deze editie ga ik schrijven over mijn favoriete games en natuurlijk zijn er nog enkele nieuwtjes te vinden. Veel leesplezier!

BOfMfKX.png

Grand Theft Auto San Andreas

Grand Theft Auto (GTA) San Andreas is released op 26 oktober 2004 voor de PS2 en op 10 juni 2005 voor de PC/XBOX door Rockstar Games. Het speelt zich af in de staat San Andreas die verdeeld is in 3 grote steden en platteland. De reden dat deze game bij mij op nummer 1 staat, is niet om zijn singleplayer maar om zijn multiplayer. Sommige mensen zullen nu wel denken: San Andreas heeft geen multiplayer maar niets is minder waar. Er zijn 2 externe programma's die multiplayer mogelijk maken. Dat zijn: Multi Theft Auto (MTA) en San Andreas Multiplayer (SA:MP). De laatstgenoemde was 5 jaar lang mijn thuis basis als ik mijn PC opstartte. Geweldige jaren gehad op een duitse roleplay server. Helaas is de server niet meer zoals hij vroeger was en ben ik er mee gestopt. Maar om jullie toch een beetje die sfeer te laten proeven, heb ik twee filmpjes van de goede tijd. Mochten jullie me willen spotten, mijn naam was Maretti.

http://www.youtube.com/watch?v=tRXbeCppCug

4uDLQJ6.png

Need for Speed Underground 2

Need for Speed Underground 2 is een sequel van het geslaagde spel: Need for Speed Underground en is released op 19 november 2004 door EA Games. Het feit dat dit spel op nummer 2 staat is puur omdat ik van races games houdt. Naar mijn mening is dit spel nog steeds het beste Need for Speed game uit de reeks. Het neemt je mee in de underground wereld van het racen en heeft daarnaast geweldige muziek die sommige races je hart sneller doen laten kloppen. Het meest gewaardeerde optie in dit spel vindt ik de optie dat je je auto uitbundig kunt tunen, iets wat nooit is terug gekomen in de reeks. Kortom: muziek, tuning en de geweldige races laten dit spel helemaal tot leven komen.

fwtvabx.png

Grand Theft Auto Vice City

Ja, ik weet het. Nog een Grand Theft Auto in de lijst maar als je fan bent van de reeks, dan moet je het kunnen tonen dus bij deze de nummer 3 in de lijst: Grand Theft Auto Vice City. Vice City is released op 29 oktober 2002 voor de PS2 en op 13 mei 2003 voor de PC door Rockstar Games. De reden waarom dit spel op nummer 3 staat is eenvoudig te verklaren. Naast race games en GTA ben ik fan van de jaren 80 en maffia films en raad eens wat verwerkt zit in deze GTA? Juist, de jaren 80 en maffia. De hele sfeer van dit spel neemt je helemaal mee terug in de tijd alsof je het zelf hebt beleefd. De hele setting voelt prachtig, van de muziek tot aan de verlichting op Ocean Drive. Terwijl ik dit zit te typen, heb ik de drang om Vice City weer te installeren en weer volledig uit m'n dak te gaan!

RoMEz66.png

Grand Theft Auto V (PC).

Er is nog hoop voor de PC gamers onder ons die uit kijken naar een PC versie van Grand Theft Auto V. Het schijnt dat de duitse Amazon een speciale pagina heeft gepubliceerd voor deze PC versie. Is dit een hint of slechts een fout? Fans en critici beweren dat de PC versie er echt aan zit te komen en beweren ook dat het waarschijnlijk in mei released zou worden. Dit is gebaseerd op het feit dat de PC verie van GTA IV ook 8 maanden na de release van de console versies verscheen. Het enige wat tot nu toe kunnen doen is afwachten.

Klik hier voor de bron!

Klik hier voor de foto!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...