Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579997

Editie 378 - Volgende Week


OWN

305 bezichtigingen

cPbSbkX.png

eu9qYED.png

Deze week is het wat rustig wat betreft de verjaardagen. Natuurlijk zijn er genoeg leden jarig alleen zijn die leden ook heel wat jaartjes niet meer actief, wat natuurlijk heel erg jammer is. Toch wist ik er een paar actieve leden uit te pikken die even in het zonnetje worden gezet! :*D

birthday_hatgjsgi.png

240hu1x.png

We kunnen vandaag de beest gaan uithangen want @DaBeast wordt 24 jaar! Ondanks hij niet heel actief meer is op het forum, verdiend hij toch een beetje aandacht. Bij deze een geweldige verjaardag! :tu:

25f4ui9.png

Wow, 'een Legendary Godfather' viert vandaag zijn 23e verjaardag. Deze 'Godfather' is niemand minder dan -Matthijs-. In zijn loopbaan heeft onder meer: 13.000 views op zijn profiel gehad, Global Moderator behaald en niet te vergeten gepromoveerd tot WikiGTA medewerker. Iets waar je trots op mag zijn. Van harte gefeliciteerd! :bier:

jubileaeksw6.png

23pquqj.png

Niemand minder dan ons bloedeigen OWN veteraan viert vandaag zijn 4-jarige jubileum op het forum. We hebben het natuurlijk over BoerTijger! BoerTijger betekend veel voor OWN en natuurlijk het forum. In de 4 jaar dat hij ronddwaalt op het forum heeft hij aardig wat sporen achter gelaten. Hij is inmiddels Megalid en heeft heel wat gangs zien komen en helaas ook zien gaan. Laten we ook niet vergeten dat hij in het jaarboek heeft gestaan. Om dit nog even te bewonderen, klik dan hier. Ik wens je een fijne dag, ouwe Tijger! :bier:

contestsxwu6g.png

25f4ui9.png

Vandaag is de laatste dag dat je kunt inschrijven voor de OSM GTA Liga contest. Mocht je fan zijn van Online Soccer Manager en GTA? Twijfel dan niet en schrijf je in door op de link te klikken.

zkdElNC.png

seeyoupbsf4.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...