Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579951

Editie 378 - Lid Van De Week


OWN

604 bezichtigingen

Wie wordt het volgende Lid Van De Week?  

5 leden hebben gestemd

  1. 1. Wie wordt het volgende Lid Van De Week?

    • Kai-ShockWave
      3
    • BoerTijger
      1
    • PrioX
      0
    • ASPHALT
      1

1wncHUw.png

B2r1jMD.png

Vandaag een belichting van Nyltje. Nyltje is een van de "what you see, is what you get"-leden van GTA-forum. Zie je hier een schaterende Nyltje, dan hoor je hem buiten het forum ook schateren.

De naam Nyltje is ontstaan, door een Blauw nyltjespaard, dat Nyltje heette. Helaas is dit blauwe Nyltjespaard tragisch verdwenen en nooit meer terug gekomen. Hiervoor vraag ik jullie 3 minuten stilte...


Nyltje.jpg

R.I.P.


...Dat kan Nyltje lekker niet :D Nyltje is namelijk een enorm actieve jongeman (niet Nyltje het Nylepaard, maar Nyltje van het forum, want Nyltje Nylepaard is hoogstwaarschijnlijk deaud, dus die kan niet meer enorm actief zijn. Daarbij moest Nyltje de Nylepaard bestuurd worden door Nyltje, wilde Nyltje de Nylepaard druk worden, dus kon ie uberhaupt niet meer actief zijn. Toch is er een hele kleine kans dat Nyltje de nylepaard toch nog steeds druk is. Bijvoorbeeld omdat ie op de grill zit van een van, zoals de Gang Burrito in Vice City. Hierdoor bewegen de ledematen van Nyltje de Nylepaard met hoge snelheden met de wind mee, waardoor hij zeer actief oogt. Mocht u ooit eens een Gang Burrito e.d. Met Nyltje de Nylepaard zien rondrijden; Nyltje (van het forum) wilt graag Nyltje terug, dus gelieve hem dan eraf te trekken en per post te sturen naar Nyltje. (niet per forumpost (pm) want dan komt ie niet aan)).

500px-GangBurrito-GTAVC-teddybearcomparison.jpg

Daarbij is Nyltje toch wel een van de leden waar ik het meeste van in een deuk heb gelegen hier op dit forum. En daarom is hij gekozen als sfeermaker van het jaar 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 & 2020! (Oh nee, dat kan ik niet bepalen...)

Nyltje is ook een fervente trommelaar. En speelt daar dagelijkse welbekende ritme. En nee, ik ga jullie echt niet vertellen wat Nyltjes lievelingsritme is, want dat is onderhand wel duidelijk.

Doe ik lekker wel! :D

En zo kan ik nog uren over Nyltje doortypen, maar dan wordt het een erg lang stuk. Dus stop ik.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...