Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579794

Editie 378 - Game On!


OWN

570 bezichtigingen

wUFSWTk.png

Ych0nEE.png

Hallo allemaal, welkom bij weer een nieuwe Game On! ik hoop dat iedereen tussen het eieren zoeken door ook nog even tijd heeft om dit gloednieuwe artikel door te lezen. Maar ook in dit artikel kan je paaseieren zoeken. Er zit namelijk een ei verstopt! Kan jij hem vinden? Hij zit wel super goed verstopt hoor!

3Xk6Rbq.png

Ook deze week is er weer een 'gamer van de week'. En wie is nou een betere gamer van de week dan een administrator van een van de grootste game forums. Ik heb het over niemand minder dan @Dutchy3010.

photo-33831.png?_r=1365769501

BOfMfKX.png

GTA Vice City/GTA San Andreas.

Niet verrassend natuurlijk dat op één een spel uit de GTA-serie komt. Waarom dan twee? Omdat ik niet kan kiezen welke ik het leukst vind!

Ja.. Hoe kan het ook anders, natuurlijk staat GTA bovenaan op haar lijstje. Maar kiezen tussen deze twee geweldige games? Dat lukt haar niet. Alhoewel ze iets meer van Vice City heeft genoten maakt San Andreas het weer leuker omdat ze daar vele mods voor heeft gemaakt. Maar als we het profiel bezoeken zien we wel dat ze daar voor Vice City heeft gekozen, desondanks blijft de keuze lastig. Wel vindt ze deze twee GTA's beter dan de nieuwste, GTA V.

4uDLQJ6.png

FIFA

Een potje FIFA spelen vind ik ontzettend leuk. Heb geloof ik ergens nog Fifa 98 liggen - al werkte dat echt voor geen klap.

Ook is Dutchy helemaal weg van FIFA. Alhoewel ze niet de nieuwste heeft (FIFA 12) speelt ze het nog zeer regelmatig. Wel heeft ze in een topic aangegeven binnenkort weer een FIFA te willen kopen. Het leukste aan FIFA vindt ze om coach van een club te zijn. En dan een relatief slecht team kampioen te laten worden op het hoogste niveau. Of om met Ajax de Champions League te winnen.

fwtvabx.png

Assassins Creed

Het bedenken van nummer drie was nogal moeilijk... Eigenlijk vrijwel onmogelijk, aangezien ik nagenoeg alleen GTA en FIFA speel.

De nummer 3 op de lijst is Assassins Creed alhoewel ze alleen deel 1 heeft gespeeld heeft dit blijkbaar een goede indruk achtergelaten. Hoeveel Assassins Creed er al uit zijn weet ze niet, ze gokt op vijf. Maar die zal pas later in het jaar verschijnen in de winkels. Misschien is dat een goed moment om de serie weer op te pakken? Hoe dan ook. Dit was Dutchies lijstje. Bedankt voor het meewerken!

RoMEz66.png

Fifa World Cup 2014.

GTAGames.nl afbeelding
Sinds deze week is dit gloednieuwe spel van EA uit. En het staat natuurlijk helemaal in het teken van het WK! Met als belangrijkste speltypes Captain Your Country en Road To Fifa World Cup. Waarbij je als speler en als trainer het WK beleeft. Bij de ene ben jij een speler die net terug komt van een blessure en die in het B-team van het land zich weer richting het nationale elftal moet knokken terwijl je bij de andere bondscoach van jouw favoriete land bent. Ook moet je tussen de speltypes door leuke trainingen voltooien die de spelers vorm omhoog of omlaag kan krijgen. En natuurlijk is het WK ook online te spelen. Voor echte voetbalfans een grote aanrader al is hij volgende sommige aan de prijzige kant. Echter zit er voor dit bedrag echt elk denkbaar land in, ook slechte teams zoals San Marino en België. Hij ligt vanaf deze week voor 60 euro in de winkel! Wat vind jij van deze game en gaan je hem kopen?

Rollercoaster Tycoon en Forge of Empires.

GTAGames.nl afbeelding
Sinds kort is Rollercoaster Tycoon 4 te downloaden in de App Store voor 2,70 euro. Op dit moment zijn er al enkele recensies geweest en ze zijn allemaal heel negatief. Alhoewel Rollercoaster Tycoon natuurlijk een goede serie is valt de telefoonversie erg tegen. De hele app draait erom om geld te verdienen. Deze versie valt dus erg tegen. Maar hoe zal Forge of Empires gaan? Ook zij willen een mobiele versie gaan beginnen. Met een nieuw vechtsysteem en echte wereldleiders. In de zomer komt hij uit. Zullen zij wel een degelijke versie kunnen maken of wordt dit ook een grote teleurstelling? Wat vinden jullie ervan dat deze serie's zich richten op mobiel gamen en wat vinden jullie van Rollercoaster Tycoon 4?

Overig nieuws:

  • Civilization 6 is aangekondigd en speelt zich af in de ruimte!

Dit was de game on voor deze week, tot volgende week!

3 reacties


Recommended Comments

Nou, er zijn eigenlijk al... 10 (?) Assassin's Creeds. Op het einde van het jaar zullen de 11e en 12e uitkomen. Ze zijn wel niet allemaal zo genummerd, dat is waar :v

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...