Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580019

Editie 378 - Up To Date


OWN

335 bezichtigingen

naQNWpq.png

5gD3HtD.png

Voetbalfans: verenig u!

@Silverbyte heeft een nieuwe contest gestart: OSM GTA Liga. Voor de leden onder ons die wat minder bekend zijn met afkortingen: OSM staat voor Online Soccer Manager, een "online voetbalmanagementspel waarin spelers in een competitie naar keuze de strijd aangaan met elkaar om de meest succesvolle manager te worden," aldus Silverbyte. GTA staat voor Grand Theft Auto, naar verluid een serie van videogames. In deze contest kunnen forumleden het tegen elkaar opnemen met voetbalteams uit de Premier League. Eén seizoen duurt ongeveer anderhalve maand, dus je hoeft er niet je huidige baan voor op te zeggen. ;)

rAtAFI5.png

Bloggers

Wist je dat er naast OWN meer blogs bestaan? Ze werken niet met wekelijkse edities, maar publiceren artikelen wanneer hen dat uitkomt. (En OWN ze niet direct van de index verdringt. :clown:) Deze week zagen we drie artikelen van drie verschillende blogs.

Ten eerste heeft Sans Scrupules een nieuwe missie gestart. De missie bestaat uit 15 vragen die betrekking hebben op het forum en speciale topics. Kan jij die felbegeerde Singles winnen?

Bij The Underground heeft @Narukami zijn eerste blogartikel geschreven. Daarin probeert hij een aantal vooroordelen over anime onderuit te halen.

Als laatste is een redacteur van het actieve Inactief het internet op gegaan en heeft daar schokkende zaken gevonden. Meer dan 1000 retweets, het zal je maar gebeuren!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...