Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579969

Editie 389 - Gang van Zaken


OWN

455 bezichtigingen

zto276R.png

4IcCcin.pngPYZHGBO.pnguik5mUf.png

Pax Oceana

Als er iets is waar we zeker van zijn sinds de oprichting van The Oceans, is dat de politie het drukker heeft dan ooit. Zo druk zelfs dat het geen tijd meer heeft voor andere gangs. Tot grote treurnis bij The Blue Bullets (die wel al vrede hebben genomen met de wachtende rol)

Dus, wat is het plan van The Oceans? Het droombeeld van voorganger Beat Down, een verenigd Vice City, voortzetten? Of doelt men gewoon op genoeg gebieden zodat men een echte kans heeft bij de volgende verkiezingen? Of start men Gang Wars puur om het plezier van de Gang Wars? Veel vragen, maar uiteindelijk zal dat worst wezen. Wat activiteit binnen The City is altijd gewenst (er zijn nog andere Gang Wars, dus men is niet alleen) en zolang men herhaaldelijk de Politie blijft aanvallen zal dat niemand veel uitmaken. Eens het drukste eiland, dat Vice City, maar al veel te lang te rustig.

Maar past op, brave gang-leden, voor wanneer de matrozen de zee oversteken en voet willen zetten op onze heilige landen! Het is dan wanneer wij onze spreekwoordelijke Odoaker's pijlen zullen richten op Atlantis en diens onderdanen!

Maar tot dan, blijft kalm en doe wat je goed kunt!


Updates from the Scene

[table=border]dcrot2.jpg|Eindelijk! De Wilde Ganzen hebben de Gang War van Sans Scrupules eindelijk geaccepteerd, met vandaag middernacht (ongeveer) als deadline!

O1DTwxe.png|The Oceans' eerste Gang War-verlies is een feit! De zoetwatermatroosjes (zoals SpacyColours ze noemt en wat dus eigenlijk zoutwatermatroosjes zou moeten zijn) reageerden binnen 5 minuten met een nieuwe Gang War. Origineel?

O1DTwxe.png|Want voetbal is niet iets dat je op water speelt. The Oceans zien deze zomer als een kans om The Oceans Zomerspelen te organiseren! Wat het gaat worden weten we nog niet zeker, maar slim zijn ze zeker. Men organiseert geen Winterspelen zonder sneeuw![/table]

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...