Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579286

Editie 389 - Game On!


OWN

367 bezichtigingen

wUFSWTk.png

Ah15J6r.png

Vorige week werd ik overgenomen door 3L1077, maar deze week ben ik er weer. Bedankt dat je het voor een weekje wilde overnemen! We hebben vandaag uiteraard weer een 'gamer van de week' en we gaan het hebben over FIFA 15.

Gamer van de week

Asphyxiated

Deze week hebben we Asphyxiated als Gamer van de Week. Asphy is natuurlijk een van de actievere leden van het forum, zo heeft hij in iets langer dan een jaar 2500 posts geplaatst (dutchy kijk uit). Wij kijken nu welke games Asphyxiated het liefste speelt als hij een keer niet een bericht schrijft op het forum.

BOfMfKX.png

GTA San Andreas

Hier heb ik maanden plezier mee gehad, ik vond het geweldig om nieuwe modificaties en skins in het spel te zetten. Daarbij heb ik nog hele leuke herinneringen aan San Andreas Multiplayer, en de meetings van GTAForum op Multi Theft Auto geeft me wel het gevoel dat dit spel de nummer een verdiend.

:)

4uDLQJ6.png

Tomb Raider

Een van mijn favoriete games zou toch hier wel een plekje verdienen. De hele trilogie is enorm moeilijk, maar toch ook spannend en geniaal!

fwtvabx.png

GTA V

Ik had keuze in veel andere leuke Grand Theft Auto's, maar Grand Theft Auto V verdiend echt wel een plekje. De details zijn prachtig en het is wel leuk om even door de water te racen met een Gallivanter Baller, of leuke foto's te maken. Een minpunt was de kleine storyline, maar daar wordt hopelijk nog aangewerkt!

Voorbeschouwing

FIFA 15

FIFA, welke jongen is er nou niet met dit voetbalspel opgegroeid. FIFA is op dit moment een van de weinige top-games waar geen agressie inzit. En toch is het razend populair, zo is FIFA 14 bijvoorbeeld meer verkocht dan GTA V. En net als elk jaar komt er ook dit jaar weer een nieuwe FIFA uit. En dit is natuurlijk FIFA 15. Maar wat maakt dit spel nou anders dan FIFA 14? Is het de moeite waard om dit spel te kopen? Je leest het hier.

Uiteraard is FIFA een steeds terugkerende serie, dat betekent dat er elk jaar maar een klein beetje progressie wordt geboekt. De meeste mensen kopen steeds de nieuwe FIFA voor Ultimate Team en zodat alle transfers up-to-date zijn. Toch is FIFA 15 echt wel beter dan FIFA 14. Vooral de PC-gamers zullen het verschil goed merken, want EA zegt dat de PC-versie net mooi wordt als de XBox One en PS4 versie.

Ook heeft EA de spelers verbeterd. Ze moeten er dus een stuk realistischer uitzien van dichtbij. Alhoewel je de spelers bijna altijd van ver ziet is het wel zeker een verbetering. Ook maken ze de stadions realistischer, het veld kan bijvoorbeeld kapot gaan tijdens de wedstrijd. Ook verspringen de reclameborden nu wel en trilt de lat nu na, na een schot op de lat.

De spelers en het publiek zullen in dit deel van FIFA ook realistischer reageren. Zo wordt een speler boos als hij een kans mist en schreeuwen de supporters harder in een derby dan in een normale competitie wedstrijd. Zo zijn er nog veel meer kleine veranderingen gemaakt m.b.t. de spelers en de supporters.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...