Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579987

Editie 392 - Game On!


OWN

394 bezichtigingen

wUFSWTk.pngumvKHFL.png

53Z10iw.png

Het lot, een mooie vertaling. Nuja, het lot van wat? Van het lot... Oké, genoeg geluld, we gaan het hebben over een game die binnenkort velen onder ons zullen spelen... Destiny!

Laten we eens beginnen met hoe Wikipedia deze game beschrijft... "

online multiplayer action role-playing first-person shooter video game in a "mythic science fiction"open world setting." Een hele boterham dus. Even ontleden wat je dus zult vinden op het schijfje (want ja, old-school) van die game

  • Online-aspect
  • Actie
  • Role-playing
  • First-person shooter
  • Mythische (open) science-fiction wereld

Dat klinkt op papier dus heel mooi. De game wordt ontwikkeld door Bungie, beter bekend om de Halo-serie. Qua science-fiction zitten we dus helemaal goed, lijkt me. We zitten zevenhonderd jaar in de toekomst, waar de mensheid al lang andere planeten heeft gekoloniseerd. Een soort van gouden eeuw. Maar op een dag... The Collapse. De mysterieuze verdwijning van deze kolonies. De enige overlevenden worden met The Traveler naar de aarde worden vervoerd. Allemaal opgepropt in één mooie stad, vechten ze tegen de ondergang en tegen allemaal verschillende - hoe zal ik het zeggen - science-fiction-achtige-dingen?

Je hebt drie classes en drie races, wat met een beetje rekenwerk dus uitkomt op negen combinaties. De races hebben geen invloed op de gameplay, dus zijn ze in mijn ogen ook niet belangrijk. Ik zal ze toch nog even opnoemen: Humans, Awoken, en Exo. Respectievelijk, mensen, fantasiebeestjes, en nog science-fiction-achtigere-dingen. De classes daarentegen kunnen mooi worden samengevat in deze afbeelding.

elSInuX.jpg?1

Titan, Warlock, Hunter. Dat zijn ze. Verder valt daar niet heel veel meer over duidelijk te maken, lijkt me?

We kunnen nog eindeloos verdergaan over deze game, waar al wel een heleboel over bekend is, en zelfs een bèta van is. Spijtiggenoeg heb ik de bèta niet meer kunnen halen, aangezien die op slot gegaan is terwijl ik deze rubriek schreef. Dikke pech dus. Wie heeft 'm wel geprobeerd, en hoe denken jullie erover?


0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...