Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579975

Editie 392 - OWNews


OWN

678 bezichtigingen

ownews6zkyq.png

eu9qYED.png

Voorwoord

GTAForum - Zondag 27 juli:

Welkom bij een splinternieuwe OWNews. Deze editie staat weer vol met opmerkelijk nieuws wat je deze week misschien hebt gemist. Graag wil ik even je geheugen opfrissen want het forum kent immers geweldige uitspraken en discussies. Daarom heb ik een handje vol nieuws verzameld en uitgebreid verslagen in deze rubriek.

Ook volgende week wordt weer een leuke week dus pak je agenda erbij want er zijn weer genoeg verjaardagen en jubilea's wat niet vergeten mogen worden. Bovendien zijn er tal van contests aan de gang die je absoluut niet mag missen. Schrijf je in of volg ze op de voet.

Ik wens je veel lees plezier en vergeet niet om je mening achter te laten!

dezeweek4vcgg.png

Dat was het alweer

GTAForum - Maandag 21 juli:

Vandaag is de uiteindelijke winnaar van de Muziekkenners contest bekend gemaakt. @Bassieboy35 heeft als enige alle zeven goed geraden, iets wat een prestatie op zich is. Natuurlijk heeft Bas wel een radio achtergrond dus geheel verrassend was het niet. De tweede plek is in bezit van @Dexist die als enige maar één foutje had. Stiekem ben ik wel benieuwd welke dat dan was. De derde plek wordt door maar liefst 4 deelnemers warm gehouden aangezien zij allemaal 5 goed wisten te raden. De namen van de derde plek: @Teh_Ninja, @thebig, @_Night-Men_ en @Thundercover. Als ik het reactie topic mag geloven was het een leuke contest om aan deel te nemen en was het ook enigszins uitdagend. Wellicht hebben The Oceans een deel 2 in gedachten? We zullen zien.

Cluedo gaat door!

GTAForum - Dinsdag 22 juli:

Diep in de nacht heeft @ERRWINS Cluedo deel 3 en 4 aangekondigd, waarbij deel 4 een verrassing was voor het forum. Deel 3 was de vorige dag al aangekondigd maar aangezien ERRWINS veel belangstellenden had, kreeg hij toestemming van @Guardian1980 voor een vierde deel. Het laat wederom zien hoe populair het spel is, aangezien het na 14 uur alweer bijna vol zit. Deze edities hebben allebei maar 6 deelnemers om zo een vlot spel te kunnen garanderen.

Wil je op de hoogte blijven? Hou dan de contest subforum in de gaten!

Update bij de showcase van Michael

GTAForum - Woensdag 23 juli:

De week is doormidden dus tijd voor nieuwe foto's moet Michael (@Asphyxiated) gedacht hebben. Hij heeft wederom zijn best gedaan en plaatste maar liefst 6 nieuwe foto's en zoals je van hem gewend bent, in het zwart wit. Het zijn foto's waar je een verhaal achter kunt zoeken en naar mijn mening zijn ze prima gelukt. Benieuwd welke foto's zijn geplaatst? Neem dan even een kijkje in zijn galerij. Veel plezier toegewenst.

Verzameltopic: GTA V details

GTAForum - Donderdag 24 juli:

@.Sharingan kwam met het idee om alle details van GTA V in één overzicht te stoppen. Geniaal! In dit topic vindt je een leuk overzichtje van vele details wat GTA V te bieden heeft, en dat zijn er heel wat. Natuurlijk zijn er altijd nog dingen te ontdekken of die nog niet vermeld staan en daarom hebben heeft .Sharingan jouw hulp nodig. Alles wat je weet over GTA V, op detail gebied, mag je posten zodat we er heerlijk van kunnen genieten.

Minecraft Bouwwedstrijd winnaars bekend

GTAForum - Vrijdag 25 juli:

Na drie rondes bouwen, zijn dan nu de winnaars per ronde en de uiteindelijke winnaar bekend. Misschien niet geheel verrassend maar @Basssss heeft bijna elke ronde gewonnen en daarmee ook de uiteindelijke wedstrijd. Waanzinnige gebouwen kwamen voorbij maar het publiek verkoos keer op keer zijn projecten. Dat is natuurlijk een enorm compliment op je werk en het zal enige voldoening geven. Hierbij wil ik Basssss dan ook van harte feliciteren met zijn winst en de overige deelnemers bedanken voor hun creaties, ze zagen er geweldig uit! Wil je alles nog even bekijken, dan kan dat in dit topic.

De superleden hebben een nieuw/oud lid erbij

GTAForum - Zaterdag 26 juli:

@.Sharingan is (wederom) te vinden in het dikgedrukt. Onze forumcrew hebben hem goed in de gaten gehouden en gezien dat hij steeds actiever is geworden en regelmatig goede dingen post zoals feedbacks over bepaalde dingen of extensies voor Google Chrome. Ja, we kunnen zeggen dat hij helemaal terug is en dat heeft de crew beloond met een lekkere dikke zwarte jas.

Uitkomst eerste stemronde verkiezingen

GTAForum - Zondag 27 juli:

Na een hele week vol spanning te hebben gezeten, wordt vandaag eindelijk de nummer 2 van de eerste stemronde bekend gemaakt. Nu zul je je af vragen waarom de nummer 2? Dat wordt gedaan om het nog even spannend te houden. Door de nummer 2 bekend te maken, kan de volgende ronde beginnen, die uiteindelijk volgende week zondag eindigt. Ook wordt op die zondag de nummer 1 van de eerste stemronde bekend gemaakt. Dat wordt nog een extra weekje in spanning zitten voor de gangs die mee doen.

volgendeweekirct4.png

Verjaardagen

Jubilea

  • @Svenie loopt op 30 juli alweer 9 jaar rond op het forum.

Dit was OWNews voor deze week. Volgende week kunt u uiteraard een nieuw stukje verwachten. Hebt u nieuws waarvan u denkt dat het hier thuis hoort? Meldt het dan even door hier te klikken. Hartelijk dank! :)

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...