Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579949

Editie 395 - Sport


OWN

402 bezichtigingen

rAa4lZu.png

Ah15J6r.pngILHR0AR.png

We zijn er deze week weer met een verse Sport! Het belangrijkste sportnieuws staat er uiteraard ook deze week weer in. Veel leesplezier!

Nieuws

Nieuwslezers zijn vanaf deze week overbodig omdat @KaiSkillzz vanaf nu elke week het belangrijkste sportnieuws in OWN plaatst!

Eindzege Federer zo goed als zeker.

Roger Federer heeft eenvoudig de eindstrijd van het tennistoernooi in Cincinnati bereikt. De Zwitser rekende in twee sets (6-2 en 6-3) af met de Canadees Milos Raonic.

In de finale stuit Federer op David Ferrer, die in de halve eindstrijd in twee sets (6-3 en 6-2) Julien Benneteau versloeg.

Voor Federer lijkt de eindzege in Cincinnati bijna een zekerheid. Van de eerdere 15 onderlinge ontmoetingen met Ferrer verloor hij niet één keer van de Spanjaard.

Verstappen op dreef

Max Verstappen heeftzaterdag op de opdrogende Nürburgring zijn achtste overwinning in het Europees kampioenschap Formule 3 behaald en zijn negende overwinning in totaal. De zoon van voormalig F1-coureur Jos Verstappen reed op het Duitse circuit voor het eerst in de kleuren van Red Bull sinds hij afgelopen week werd gepresenteerd als lid van het Red Bull Junior Team en onderstreepte andermaal zijn bijzondere talent.

Komende week zal officieel bekend worden gemaakt dat Verstappen junior volgend seizoen al zijn debuut in de Formule 1 maakt bij Toro Rosso, het satellietteam van Red Bull.

Eerst wil hij echter zijn rookieseizoen in de Formule 3 in stijl afmaken

u57cO47.jpg?1?8083

Opmerkelijk

Er zijn redelijk wat engnekken en andere opmerkelijke dingen in de sportwereld. Daarom laat @Crazy-Ghost elke week iets opmerkelijks zien uit de sportwereld.

Deze week in opmerkelijk het succes van de Nederlanders bij Atletiek. Dat landen als Jamaica goede sprinters brengen wisten we natuurlijk al maar dat de Nederlandse vrouwen ook zo goed zijn was nieuw voor veel mensen. Met name Schippers doet het geweldig. Ze won al de 100m en 200m sprint maar nu kunnen de vrouwen ook de estafette winnen. Helaas kon Martina zijn titel niet verdedigen en eindigde hij vierde op de 200m. Ik ben benieuwd hoe Nederland het gaat doen op het WK!

Voetbal nieuws

Voetbalzone is niets vergeleken met dit stukje van Sport! Elke week komen hier de belangrijkste dingen te staan over de ontwikkelingen in de voetbalwereld.

Verschrikkelijk begin PL seizoen voor van Gaal

De meeste mensen hadden zich de start van het seizoen voor het Manchester United van van Gaal anders voorgesteld. The Red Devils verloren in eigen huis met 1-2 van Swansea City door doelpunten van Ki en Sigurdsson van Swansea en Rooney van Manchester United. Dit verlies kwam vooral onverwacht omdat van Gaal met zijn ploeg alle wedstrijden in de voorbereiding won en zeker niet van de minste ploegen. Dit kan misschien wel als het bewijs worden gezien dat de voorbereiding van een seizoen niet telt en dat er pas in de competitie zelf blijkt wie de sterken en de zwakken zijn. Luke Shaw en Robin van Persie ontbraken tijdens de wedstrijd.

Depay enorm belangrijk bij mokerslag PSV op NAC

PSV is de Eredivisie tot nu toe goed begonnen en dat is vooral te danken aan Memphis Depay. De 20-jarige vleugelaanvaller heeft al bewezen talent te hebben en dat blijkt er nu ook echt uit te komen. Depay heeft in de, met 6-1 gewonnen wedstrijd van PSV tegen NAC 2 maal gescoord en was betrokken bij 5 van de 6 doelpunten aan de kant van PSV. Depay heeft dit seizoen al 4 doelpunten gemaakt. In de vorige competitiewedstrijd tegen Willem II scoorde hij ook al twee keer en de interesse uit het buitenland is dan ook erg groot. Onder andere Manchester United, Tottenham Hotspur en Real Madrid hebben interesse.

VMLnzjM.jpg?1?7127

Sportbabe van de week

Wekelijks sluit @Crazy-Ghost de week af met een sportbabe. Voor de vorm wordt er ook nog wat verteld over de sporter, maar dat zal de meeste mannen een worst wezen.

Deze week een Duitse Babe, jawöhl. Namelijk Julia Simic, een 25-jairge Duitse voetballer. Ze speelt bij Turbine Potsdam één van de beste vrouwen teams van Duitsland. Dat team werd namelijk vorig jaar kampioen van de Duitse competitie en won enkele jaren terug de Champions League. Voordat ze een contract tekende bij dit zat ze acht jaar bij Bayern München, ook speelde ze veel wedstrijden van Duitsland onder de 23. Voor het nationale elftal van Duitsland is ze nog niet gedebuteerd.

waXcVbr.jpg?1

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...