Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579972

Editie 396 - Jet's Column


OWN

677 bezichtigingen

7IYuFxC.png

gxYfopa.png

Lieve lezers,

Het is enige tijd geleden dat ik voor het laatst voor OWN heb geschreven, buiten de eenmalige terugkeer van Thundercover en mijzelf in de hoofdredactie. Het leek mij wel leuk om weer eens een rubriek te schrijven in OWN. Maar wat zal ik schrijven? Het liefst een zo divers mogelijke rubriek - dan is er niets beter dan een column natuurlijk! Een rubriek waarin ik zo uiteenlopend mag schrijven als ik zelf wil, wat wil je nog meer?

Helaas ben ik niet zo'n goede columnist, vind ik zelf. Het is ofwel te zuur, ofwel te vrolijk, ofwel te oninteressant. Gelukkig legde Thundercover nog wat extra "pressure" op dit stuk. Ik citeer: "Jet is back and it's gonna be awesome! _O_" Bedankt daarvoor. :7

Voor de column van vandaag ben ik op onderzoek uitgegaan. Als ik een tientje kreeg voor elke keer dat de vraag "hoe word ik een admin" of "hoe word ik global moderator" aan mij gesteld werd, waren we al lang op crewreis naar Hawaii geweest.

Wat heb je eigenlijk nodig om global of admin te worden? Laatst heb ik al een poging gedaan om de eigenschappen op papier te zetten, maar nu wil ik het eigenlijk vanuit een andere invalshoek bekijken. Daartoe ben ik eens gaan kijken naar hoe wij, de globals en admins, op dit forum terecht zijn gekomen. Ik presenteer u de eerste posts van alle GM+ (afgezien van Joriz, die natuurlijk geen promoties heeft hoeven maken).

De Admins

Hey ik weet niet goed waar de buffalo auto zit :blink:

kan iemand mij daarbij helpen

Greetz Levi

Sssstt prullenbak, niet zeggen tegen de overige admins :$ :sst:

Rechts bovenin heb je toch altijd staat de tijd, je geld, je wapens en je leven? Bij mij is dat allemaal weg... Weet iemand hoe dat komt? Help alsjeblieft, want het is heel erg irritant!

Hé mensen,

Ik speel nu ook MTA, maar hoe kan je zien welke ping je zelf hebt?

Voorwaarden voor de eindmissie zijn:

* Printworks gekocht en missies volbracht.

* 4 andere buyable assets kopen en de missies volbrengen,

hierbij kun je dus kiezen uit:

- Pole Position

- Malibu Club

- Boatyard

- Film-studio

- Kaufman Cabs

- Cherry Poppers

- Sunshine Auto's

De Globals

Hoe importeer je auto's? Ik heb er namelijk al een paar gedownload...

De Infernus, de beste!

HIj rijd super snel, trekt geweldig op, en is prachtig!

De cheetah is ook wel in orde :*D

Ik neem aan dat er idd weer ambu's komen opdagen om de familie Flathead van de stoep te schrapen! :schater:

Alleen in Vice werden de ongelukkigen binnen twee seconden weer opgelapt, terwijl je ze een twintig seconden ervoor totaal had verwoest... Vrij vaag en surreal! :schater:

Wellicht (oftewel, ik hoop) dat de beste ambulancebroeders ze dit maal achterin de ambu mikken en ermee naar het dichtbijzijnde hospitaal rijden?

Analyse

Buiten PatrickW zijn de globals en admins allemaal begonnen met vragen danwel onzinnige opmerkingen. Thundercover, .Levi., Dutchy3010 en -Matthijs- hebben in hun eerste post een vraag gesteld. Hanneswasco heeft in een favorietentopic gepost, maar zijn tweede post was wel degelijk een GTA-gerelateerde vraag:

Heey,

Je kunt bij een missie in Las Venturas, bij Salvatore Leone Missions, Saint Mark's Bistro naar Liberty city gaan. Kan je ook gewoon naar Liberty City vliegen?

Jacky-2007 heeft in zijn eerste posts geen vragen gesteld, maar kwam op het forum om zijn wensen voor GTA IV te uiten. Ook niet echt behulpzaam of zeer interessant voor andere leden.

Sterker nog; het topic van .Levi. is gesloten, het topic van -Matthijs- is verplaatst en de tweede post van Hanneswasco was ook al veel vaker gepost...

Conclusie

Hieruit valt mijns inziens de volgende conclusies te trekken:

  • Alle globals en admins (behalve wellicht Patrick) kwamen als totale n00b op dit forum.
  • De meeste kans om Global of Admin op dit forum te worden, heb je als je GTA-gerelateerde posts plaatst.

Moraal van dit verhaal:

Iedereen kan promoveren, hoeveel voorkennis je ook hebt, hoe goed je ook bent in GTA of hoe n00bish je ook bent geweest. Het is maar net hoeveel tijd en energie je in het forum steekt.

3 reacties


Recommended Comments

Zo erg waren we toch ook weer niet? :engel:

Gelukkig legde Thundercover nog wat extra "pressure" op dit stuk. Ik citeer: "Jet is back and it's gonna be awesome! worshippy.gif" Bedankt daarvoor. emo.gif

Geen dank! :D

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...