Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579797

Editie 398 - Sport


OWN

627 bezichtigingen

rAa4lZu.png

Ah15J6r.pngILHR0AR.png

Welkom bij weer een nieuwe sport. Deze keer is de Sport weer redelijk dunnetjes omdat Crazy-Ghost afwezig is.

Voetbal Nieuws

Hier kun je het belangrijkste voetbalnieuws van de week lezen, dus waarom nog sportpagina in de krant lezen?

Deze week stond in het teken van interlands, dus hier een paar samenvattingen.

Italie-Nederland

2-0

Nederland speelde in het kader van de vriendschapelijke interlands tegen Itale in Bari. Dit was een mooi affiche en het zou een mooi duel moeten worden met twee ploegen die redelijk gelijk zijn qua kwaliteit, maar de eindstand was eigenlijk al na 10 minuten beslist. Immobile van Italië scoorde eenvoudig na nog maar 3 minuten speeltijd. De aanvaller die sinds een paar weken voor Borussia Dortmund speelt kreeg een schitterende bal van De Rossi door de lucht en liet de verdedigers en doelman Cillessen kansloos achter en maakte zodoende de 1-0. Zeven minuten later was het weer raak. Zaza liep het strafschop gebied in na slecht verdedigend werk van Martins Indi en Blind en vervolgens gaf Martins Indi hem een tik en viel Zaza op de grond en dat werd een strafschop voor Italië. Dat was nog niet alles, want Martins Indi kreeg na zijn actie rood onterecht en Nederland moest dus de rest van de wedstrijd met 10 man afsluiten. De Rossi schoot koel de 2-0 binnen. In de 49e minuut kreeg van Persie nog een enorme kans, maar de spits van Manchester United mistte. Bij die kans bleef het uiteindelijk ook. Nederland verloor met 2-0 in Bari.

GXEJJp6.jpg?1?6625

Frankrijk-Spanje

1-0

Het Franse voetbalelftal heeft donderdagavond een kleine zege geboekt in het oefenduel met Spanje: 1-0. Loïc Rémy, door Chelsea overgenomen van Queens Park Rangers, maakte met nog iets meer dan een kwartier op de klok in het Stade de France de treffer op aangeven van de ijverige Mathieu Valbuena.

De aanvaller was na een klein uur ingevallen voor Antoine Griezmann.

Opmerkelijk

Er zijn redelijk wat engnekken en andere opmerkelijke dingen in de sportwereld. Daarom laat @Crazy-Ghost elke week iets opmerkelijks zien uit de sportwereld.

Paf-Ball

Paf-Ball is een sport die oorspronkelijk uit Estland komt. Het is eigenlijk niets meer dan gewoon voetbal, maar het enige verschil is dat de spelers met hun romp een grote, doorzichtige, plastic bal zitten, waardoor het natuurlijk veel moeilijker is om te spelen. Zelf zou ik het nooit doen. Je krijgt toch zuurstoftekort in zo'n ding?

p2wP6pK.jpg?1?1272

Sportbabe van de week

Wekelijks sluit @Crazy-Ghost de week af met een sportbabe. Voor de vorm wordt er ook nog wat verteld over de sporter, maar dat zal de meeste mannen een worst wezen.

Deze week hebben we een babe die een wat rustigere sport beoefent. Haar naam is Anastasia Luppova,

Russich biljartster.

Enjoy!

anastasia_luppova_05.jpg

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...