Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579259

Editie 398 - OWNews


OWN

698 bezichtigingen

ownews6zkyq.png

eu9qYED.png

Voorwoord

OWN redactiekantoor - Zondag 07 september:
Welkom bij een splinternieuwe
OWNews
. Deze editie staat weer vol met opmerkelijk nieuws wat je deze week misschien hebt gemist. Graag wil ik even je geheugen opfrissen want het forum kent immers geweldige uitspraken en discussies. Daarom heb ik een handje vol nieuws verzameld en uitgebreid verslagen in deze rubriek.

Ook volgende week wordt weer een leuke week dus pak je agenda erbij want er zijn weer genoeg verjaardagen en jubilea's wat niet vergeten mogen worden. Bovendien zijn er tal van contests aan de gang die je absoluut niet mag missen. Schrijf je in of volg ze op de voet. Ik wens je veel lees plezier en vergeet niet om je mening achter te laten!

dezeweek4vcgg.png

Release in 2015!

Nieuws - Maandag 01 september:
Het internet zit vaak vol met leugens en valse geruchten, zo nu ook over de release datum van GTA V voor de next-gen en PC. Het schijnt dat de release datum zou zijn verplaatst naar 2015, wat Rockstar wel vaker doet, maar in dit geval blijkt dit onjuist te zijn. Onze forumbaas
heeft vaak inside nieuws van Rockstar en hij weet van niets. Ook een medewerker van Rockstar zelf zegt dat de release datum ongewijzigd is, namelijk deze herfst. Wil je reageren op dit bericht? Dat kan door
te klikken.

Rust in vrede

Nieuws - Dinsdag 02 september:
Yeardley Diamond, een naam die bij sommige geen enkel belletje doet rinkelen totdat je één van zijn filmpjes ziet van GTA IV. Dan weet je precies wie hij is. Hij stond bekend om zijn filmpjes die van hoge kwaliteit waren zowel HD als creatief. Hij wou heel graag zich zelf ontwikkelen alleen had hij niet het geld om het te kunnen realiseren. Op 28-jarige leeftijd is hij helaas overleden aan een hartstilstand. Sterkte aan familie en vrienden!

Wil je zijn filmpjes nog een keer aanschouwen?

Lingo!

Contests - Woensdag 03 september:
Heb je altijd al gedacht dat je het beter kon dan de kandidaten op TV of wist je het antwoord altijd veel eerder? Dan is dit je kans om mee te doen aan Lingo zonder een camera in je snufferd.
biedt een forum variant aan waardoor jij nu de slimmerik kunt zijn. Het enige wat je voor nu hoeft te doen is opgeven en gelukkig is dat heel simpel. Laat
een reactie achter en bewijs jezelf!

Belgen zijn het gezelligst

Blogs - Donderdag 04 september:
De Belgen zijn het gezelligst, althans dat toont recent onderzoek door
(Belg) aan. Hij beweert dat er niet geknoeid is met het bewijsmateriaal dus bij deze is het betrouwbaar. Zoals jullie misschien weten, hebben SL+ een eigen subforum met daarin een aantal topic. Een daarvan is PHOGO II en laat dat nou net het topic zijn waar de Belgen heel actief bezig zijn om te posten. Natuurlijk is het er altijd heel gezellig maar dankzij de Belgen is het een keer zo leuk.

Anime

Gangs - Vrijdag 05 september:
Zoals we allemaal wel weten is The Underground het thuisbasis voor anime maar vandaag bereikte dat tot een hoogtepunt aangezien er veel anime gifjes en plaatjes werden gedeeld in hun gangtalk. Niet alleen eigen leden maar ook buitenstaanders waren er te vinden maar aan hun reacties te lezen, vonden ze het geen probleem en ging ze er gewoon in mee of negeerden ze het maar een beetje.

Superlid of hoger?

None of the above - Zaterdag 06 september:
Heb jij jezelf ooit eens afgevraagd of je ooit superlid of hoger zou worden? Deel je mening in
topic zodat je precies komt te weten of je er voor in aanmerking komt want zeg nou eerlijk, een hogere rang is toch echt wel vet? Dus waar zie jij jezelf over een aantal jaar? Banned? Moderator? Of denk je dat je Superlid of zelfs lid blijft? Zeg het ons!

volgendeweekirct4.png

Verjaardagen

Dit was OWNews voor deze week. Volgende week kunt u uiteraard een nieuw stukje verwachten. Hebt u nieuws waarvan u denkt dat het hier thuis hoort? Meldt het dan even door hier te klikken. Hartelijk dank! :)

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...