Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579966

Editie 399 - Interview


OWN

585 bezichtigingen

GNlC6Rq.png

b2UOI2m.png

Het is weeral niet zo'n enorm lang interview, door een gebrek aan gezamelijke momenten, maar één iets staat vast: na dit interview gelezen te hebben, weet je meer over Crazy-Ghost.


Hey Mathijs! Welkom in dit OWN interview! Heb je er zin in?

Jazeker, lijkt mij leuk om zelf ook eens geïnterviewd te worden!

Top! Laten we beginnen dan. Om welke reden heb je je geregistreerd?

Volgensmij was ik opzoek naar GTA V nieuws. En kwam ik toen uiteindelijk bij Voorpret en dus dit forum uit.

Via MAF dus eigenlijk

:puh:

Wauw, had de indruk dat je al veel langer lid was. 1000 en zoveel berichten in amper een jaar, en dan nog goede berichten ook nog. Een prestatie. Denk je dat er binnenkort misschien de rang 'Superlid' bij komt kijken?

In de wandelgangen heb ik weleens gehoord van mensen dat ik een promotie zou krijgen. Maar voor de rest ben ik er niet zo erg mee bezig. Ik probeer gewoon goed mee te posten en soms eens iets leuks te organiseren, maar dat doe ik omdat ik dat zelf leuk vind.

Aha, da's een mooie instelling. Over organiseren gesproken... We kennen je allemaal van Weerwolven van Wakkerdam, een groot succes. Kun je misschien uitleggen wat dat precies was, voor de mensen die er geen idee van hebben?

Bij Weerwolven van wakkerdam (wvw) krijgen alle deelnemers een rol toegestuurd. Deze rol hoort of bij de weerwolven of bij de burgers. En beide groepen hebben als taak om als laatste over te blijven. Deel 1 is goed verlopen en heeft 350 berichten in 4 dagen gehaald. Het is dus denk ik wel voor herhaling vatbaar.

Ik vond het fantastisch. Is het gerucht waar dat we binnenkort misschien een vervolg krijgen?

Ik ben ermee bezig. Ik heb denk ik wel een leuke twist bedacht voor een nieuw potje. Maar moet nog wel dingen voorbereiden en natuurlijk goedkeuring hebben van een moderator. Maar het zit er dus aan te komen.

Klinkt spannend. Ik kijk er naar uit. Wanneer denk je dat we burgers mogen oppeuzelen of op weerwolven mogen jagen?

Hmm. Ik heb vooral qua graphics nog veel nodig, dus het ligt er een beetje aan. Ik hoop binnen 2 weken.

Klinkt tof, laten we erop wachten! Naja, jij moet niet wachten maar organiseren natuurlijk. Een van je andere bezigheden is OWN, maar daar heb je iets over te vertellen, denk ik.

Ja, dit is voorlopig de laatste keer dat ik sport samen met Kai heb geschreven. We hebben het allebei erg druk met school en hebben vrij weinig motivatie om toch door te schrijven. Dus ik zal na ongeveer een jaar OWN (tijdelijk) stoppen met schrijven.

Vind het erg spijtig, jullie waren beiden erg goede redacteurs. Volgende week komt er echter wel iets moois in de plaats, maar ik hou jullie nog even in spanning. Wat studeer je op school?

Ik studeer nog niet. Ik zit op dit moment op 3 Gymnasium, maar wil Grieks en Latijn volgend jaar laten vallen en dus VWO gaan doen.

In België noemen ze alles studeren hé... Interessant, Grieks en Latijn. Heb zelf een jaartje Grieks gedaan, maar Latijn doe ik nu al een vierde jaar, en het wordt enkel interessanter. Waarom heb je besloten te stoppen?

Ik vind dat het geen meerwaarde biedt aan wat ik later wil gaan doen en dat het teveel tijd in beslag neemt. En daarnaast zijn Grieks en Latijn ook mijn slechste vakken, ik heb niet zo'n talenknobbel.

Ik vind dat Latijn juist heel nuttig is, voor eender welk doel. Je leert analytisch nadenken, wat in de wiskunde kan helpen, je leert de grammatica, waardoor je je eigen taal ook veel beter leert kennen, en de woordenschat kan een grote duw in de rug geven bij andere Romaanse talen zoals het Frans, of zelfs het Engels. Nietwaar?

Hmm. Ik heb die voordelen niet echt ondervonden en denk zelf dat de taal zelf weinig bijdraagt. Vooral het nut van Grieks snap ik niet zo.

Grieks vond ik zelf ook redelijk nutteloos, in vergelijking tot Latijn. Wat wil je later worden dan, dat je zegt dat Latijn er geen meerwaarde aan biedt?

Ik denk dat ik later Economie wil studeren.

Aha, interessant. Vanwaar die interesse?

Het vak Economie ligt mij persoonlijk wel en mijn ouders zijn ook allebei die kant opgegaan, dus dan krijg je ook wel dingen mee.

Nice. Daarnet ben ik een vraagje vergeten stellen. Hoe ben je eigenlijk net bij OWN binnengevallen?

Ik schreef al vaker artikelen op een ander forum. Dus het leek mij wel leuk om ook op GTAF artikelen te schrijven. Daarom ben ik mij daar een beetje in gaan verdiepen en heb ik toen een mail gestuurd naar Bassieboy, die toen hoofdredacteur was. Ik ben blij dat ik die stap heb gezet omdat ik via OWN veel mensen heb leren kennen

:).

Op welk forum schreef je artikelen, en waarover gingen die?

Dat was op het Grepolis forum en was eigenlijk een verslag over hoe het ging op de werelden, met interviews met leiders van allianties en dat soort dingen. Iets totaal anders dus.

Grepolis, uiteraard verwant met Tribal Wars. Je was bezig met de organisatie van een soort groep op dat spel, met leden van het forum. Kun je het misschien even uitleggen?

Ja, er komt een vervolg op het spel Tribal Wars 2 en het leek mijzelf wel leuk om te starten. En omdat met meerdere spelers spelen leuker is dan alleen heb ik een topic aangemaakt met de vraag of mensen mee wilden doen net de groep. We hebben nu al een leuk groepje, dus dat komt helemaal goed

Kunnen mensen zich nog aanmelden, als ze willen meespelen wanneer het spel uitkomt?

Ja, ofc. we zijn nog niet gestart, want het spel zit nog in een Beta. Dus mensen zich nog willen inschrijven of het topic willen bekijken:

Klik.

Misschien krijg je hier nog wat extra aanmeldingen mee! Hoeveel mensen zitten er nu al in de groep?

Even kijken.. We zijn nu met 9 mensen.

Dat is al een mooi aantal, en wanneer komt het spel volledig uit?

Dat is helaas nog niet bekend. Maar de Beta is al een tijdje open en lijkt redelijk ver, dus ik verwacht over een paar maanden

Aha. Welke games speel je nog graag, buiten GTA en TW?`

Fifa en Assassins Creed. Ik heb erg veel zin in de release van fifa 15 en Unity. Beide games beloven enorm vet te worden, dus mijn ps4 staat al klaar

:)

Vooral over Unity deel ik je mening. Ben zelf ook een grote fan van Assassin's Creed. Ben momenteel bezig met de platinum trofee te halen van Black Flag. Heb je 'm gespeeld?

Ja. En dat is ook gelijk de enige game van de reeks die ik heb gespeeld. Maar die is mij echt enorm goed bevallen. Dus ik ben toen redelijk fan van de serie geraakt. Maar van het verhaal over Tempeliers en Crusaders weet en snap ik vrij weinig

:puh:.

Ik raad je zeker aan om de voorgaande delen te spelen. Hoe denk je over de setting van de volgende game: de Franse Revolutie?

Frankrijk lijkt mij een leuk land en de Franse revolutie spreekt mij ook erg aan, omdat ik dat een erg interessant gedeelte bij geschiedenis vond. Lijkt mij dus een prima setting!

Heb je al gehoord van Assassin's Creed Rogue?

Ja. Maar aangezien ik op een ps4 game lijkt mij dat geen optie. Daarbij spreekt een sneeuw setting mij ook totaal niet aan. Dus leuk voor mensen met een ps3 of xbox 360 maar niet voor mij.

Ah spijtig. Hoewel het weinig gepromote word, lijkt het mij een interessante game. Spijtig dat hij door Ubisoft zelf een beetje verwaarloosd lijkt te worden. Ga je GTA V wel op de PS4 kopen?

Nope. Vind 60 euro best wel veel voor een game die ik al heb uitgespeeld. En daarbij is online ook niet zo interessant aangezien geen van mijn vrienden een ps4 heeft.

Die mening deel ik wel. Ik geef mijn zestig zuurverdiende euro's liever aan een nieuwe ACU dan GTA V die ik al heb gespeeld. En wat doe je buite gamen eigenlijk nog graag?

Buiten het gamen sport ik graag en ik doe ik graag dingen met vrienden. Verder kijk ik ook regelmatig YouTube video's.

Tof! Dan bedank ik je voor dit interview!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...