Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579282

Editie 399 - OWNews


OWN

775 bezichtigingen

ownews6zkyq.png

eu9qYED.png

Voorwoord

OWN redactiekantoor - Zondag 14 september:
Welkom bij een splinternieuwe
OWNews
. Deze editie staat weer vol met opmerkelijk nieuws wat je deze week misschien hebt gemist. Graag wil ik even je geheugen opfrissen want het forum kent immers geweldige uitspraken en discussies. Daarom heb ik een handje vol nieuws verzameld en uitgebreid verslagen in deze rubriek.

Ook volgende week wordt weer een leuke week dus pak je agenda erbij want er zijn weer genoeg verjaardagen en jubilea's wat niet vergeten mogen worden. Bovendien zijn er tal van contests aan de gang die je absoluut niet mag missen. Schrijf je in of volg ze op de voet. Ik wens je veel lees plezier en vergeet niet om je mening achter te laten!

hoogtepuntenn2qwd.png

Release datum van de next-gen GTA V bekend!

Nieuws - Vrijdag 12 september:
Eindelijk weten we meer. De release datum voor de next-gen versie van Grand Theft Auto V is bekend! op 18 november 2014 komt GTA5 naar de PlayStation 4 en Xbox One. De PC versie komt helaas pas op 27 januari 2015. De next-gen en PC versie heeft natuurlijk een grote hoeveelheid aan technische en grafische verbeteringen om Los Santos en Blaine County nog meer tot leven te laten komen.

De verbeteringen betreffende onder andere:

- Nieuwe wapens, voertuigen en activiteiten

- Meer wilde dieren

- Meer verkeer op de straten

- Compleet nieuw systeem voor gras, bomen en groen

- Verbeterde schademodellen, weereffecten en veel meer.

De PlayStation 4, Xbox One en PC versie zal ook zoals de afgelopen weken al duidelijk werd meer dan 100 nieuwe muzieknummers bevatten, tevens nieuwe DJ mixes en nieuw commentaar van de DJ's voor de 17 in-game radiostations.

Alle spelers die van te voren het spel bestellen (pre-order) ontvangen tevens $1,000,000 in-game geld verdeelt over GTA5 en Grand Theft Auto Online. (GTA$500K voor Story Mode en GTA$500K voor GTA Online).

Een hoop exclusieve voertuigen staan ook te wachten voor fans die terugkeren vanaf de PlayStation 3 en Xbox 360 versie inclusief zeldzame versies van voertuigen zoals de Dukes, Dodo zeevliegtuig en een snellere en meer manoeuvreerbare versie van de Blimp.

Tevens zijn er nieuwe activiteiten zoals het fotograferen van wilde dieren en het doen van nieuwe shooting range challenges bij de schietbaan. Als je dus al de huidige versie hebt gespeeld krijg je ter beloning een hoop extra bij de next-gen versie.

Betreffende GTA Online is het met de Playstation 4 en Xbox One versie mogelijk om met maar liefst 30 spelers te spelen. Daarnaast zal alle content van alle eerdere GTA Online updates natuurlijk bij het spel zitten en is het tevens mogelijk je speler van de PlayStation 3 of Xbox 360 versie mee te importeren.

©

dezeweek4vcgg.png

Een blauwtje mislopen

GTAForum - Maandag 08 september:
Onze moderator
besluit het wat rustiger aan te doen en activiteiten, die veel tijd vergen, neer te leggen. Zo had hij al afscheid genomen van OWN (snif snif) en nam hij vandaag ook afscheid van zijn positie als coördinator van Deatch Incorporated. De redenen hiervoor zijn simpel weg zijn drukke baan (politieagent) en zijn privé leven. Uiteraard heeft Guardian1980 veel voor OWN betekent en gaan we hem zeker missen. Kan ik zeggen tot snel? Want ik heb zo'n gevoel dat je niet zonder OWN kunt
:engel:

Vernieuwing

Beeld en Geluid - Dinsdag 09 september:
De Top 20 is een lijst met de 20 favoriete liedjes van de leden van het forum en wordt elke week geupdatet. Deze lijst wordt steeds vaker bezocht en leden sturen dan ook genoeg liedjes op voor de voorstellijst maar vandaag is er iets speciaals bij gekomen. De lijst heeft nu een eigen afspeellijst op YouTube zodat je optimaal kunt genieten van de wonderschone hits die de leden hebben verzameld. Wil je stemmen op de lijst? Dat kan
en wanneer je de lijst in zijn geheel wilt beluisteren, kan dat
. Veel luister plezier!

Liberty City

Nieuws - Woensdag 10 september:
Altijd al benieuwd geweest hoe oud Liberty City nu echt is? Als je een beetje fan bent van Grand Theft Auto, dan was het niet moeilijk te vinden aangezien de stad is gebaseerd op New York City en deze specifieke stad bestaat dit jaar 350 jaar! Een leuk bruggetje wat Rockstar mee heeft genomen, is dat Liberty City ook ooit in de handen was van Nederland en ooit New Rotterdam heette. Vandaar dat er ook nog districten zijn met Holland er in. Toch weer een leuk feitje om te weten.

Spelletjes tijd

Stamkroeg - Donderdag 11 september:
Heb je iets met muziek en spelletjes en heb je die altijd al gecombineerd willen zien? Dan is je tijd nu gekomen aangezien er een nieuw spel is in de Stamkroeg genaamd; Songtitel spel. De bedoeling is om een nummer te posten die een woord bevat van de titel van het vorige nummer. Zo laat je het forum kennis maken met verschillende muziekstijlen en leer je ook kennis maken met nieuwe muziek. Doe mee en deel je kennis!

Nieuwe trailer voor de next-gen GTA V

Gangs - Vrijdag 12 september:
Nu net de release datum is bekend gemaakt voor de next-gen versie van GTA5 is het ook tijd voor een nieuwe trailer. In de trailer maken we kennis met de nieuwe en bestaande submissies in GTA5. Ook zien we de uitstekende details wat Rockstar in het spel heeft weten te zetten. Het spel is adembenemend mooi geworden en we kunnen het snel zelf gaan aanschouwen, mits je een next-gen console hebt natuurlijk.
voor de trailer.

Specificaties

GTA V - Zaterdag 13 september:
Nu GTA V aangekondigd is voor de next-gen en de PC, kun je vragen verwachten over de specificaties van de PC versie. Zo had
daar ook vragen over alleen stelde hij een vraag die (nog) niemand kon beantwoorden namelijk: wat zijn de specificaties? Dit is natuurlijk allemaal nog giswerk maar een sterke gamers pc is geen overbodige luxe. Ga er maar vanuit dat je diep in je buidel moet tasten, mocht je GTA V op hoog willen spelen.

Stapje terug

OWN redactiekantoor - Zondag 14 september:
Na enig overleg heb ik besloten dat ik het wat rustiger aan wil gaan doen met OWN. OWN is een super mooi concept die mij veel kansen heeft geboden en daar ben ik ook dankbaar voor, alleen kan ik niet langer zo'n mooi en groot rubriek als OWNews volhouden. Mijn studie vergt mijn aandacht en dat lukt me niet wanneer ik elke dag een stukje moet gaan schrijven voor mijn rubriek. Bij deze neem ik dan ook afscheid van OWNews en zal ik samen met
gaan werken aan een nieuwe rubriek. Hierbij wil ik mijn (trouwe) lezers bedanken voor het lezen van mijn rubriek. Bedankt!

volgendeweekirct4.png

Verjaardagen

  • @Dippie wordt op 18 september 20 jaar oud.

Dit was OWNews voor deze week. Hartelijk dank voor het lezen!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...