Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579811

Editie 400 - Cowntest


OWN

607 bezichtigingen

YnFEaox.png

ZNi6z0c.png

Welkom bij de allereerste opdracht van de allereerste Cowntest. Ik ga er alvast van uit dat je weet wat de Cowntest nu net is, en als dat niet het geval is, dan kun je dat

hier op je gemakje lezen.


Opdracht 1

Personages

n4OhJa7.png

Alexa Thompson, 18 jaar oud en net van de middelbare school, waar ze een wiskundige richting heeft gevolgd. Met haar beeldige lichaam, bruin haar en groene ogen is ze allesbehalve asociaal, kan ze haar aantal vriendjes niet meer op één hand tellen. Nu de vakantie net begonnen is, is ze echter helemaal vrij, en heeft ze enkel contact met haar drie beste vrienden: Dan, Lucas en ?.

uSzxPo3.png

Net als Alexa en, uiteraard, zijn tweelingbroer is Lucas 18 jaar oud. Hij heeft dan misschien niet de grootste vriendenkring, maar hij kan toch goed omgaan met Alexa, en ?. Hij heeft samen met Alexa in de klas gezeten in het laatste jaar. Hij zit al een paar jaar samen met Dan in de plaatselijke voetbalploeg. Hoewel ze beiden de kans kregen om bij VFL Wolfsburg te gaan spelen, weigerde Lucas, met ideeën voor verdere studies in zijn achterhoofd.

mN8ISX7.png

Dan, de andere helft van de Inwells. Toch verschilt hij erg van Lucas. Zonder twijfel was hij één van de populairste jongens op zijn middelbare school. Hij heeft een knipperlichtrelatie gehad met Alexa, maar die is nu uitgedoofd, waardoor ze gewoon als vrienden verdergaan. Voor zover dat gaat natuurlijk, nu hij zijn contract met VFL Wolfsburg heeft ondertekend. Hij is een echte sportman, die er helemaal voor gaat. Hij mag dan niet het meest hoogstaande diploma hebben, maar dat kan hem niets schelen.

4Llx4He.png

Wie is dit? Dat ligt in jouw handen! Hier begint jouw opdracht, je eerste protagonist creëren! Begin je verhaal met een persoonsbeschrijving van de vierde protagonist, waarin je het volgende lijstje (spoiler) invult, en enkele lijntjes (zoals bovenstaande drie) over hem of haar vertelt. Succes!

Naam:

Geslacht:

Karakter: Sportief - Sociaal - Slim (doorstreep één)

Haarkleur:

Oogkleur:

Het startpunt

Het startpunt is eigenlijk iets heel simpel. Vanaf hier begint je verhaal namelijk. Een punt waar je honderden verschillende wegen mee uitkunt... Lees goed, want dit is eigenlijk een soort van proloog!

Met z'n vieren zaten ze daar. De luchthaven van Brussel. De verantwoordelijke hiervoor was Lucas, toen hij op één of ander feestje ter ere van hun afstuderen zei: "Laten we gewoon naar het vliegveld gaan en ergens naartoe gaan. Voor een lange tijd." Veel hadden ze allemaal niet mee. Het strikt nodige om een maand te kunnen overleven. Maarja, waar? In de Afrikaanse rimboe of in een strand in Miami? Ze hadden er geen idee van. Er moest nu echt wel een keuze gemaakt worden... Waar gaan ze naartoe?

Nu heb je dus alle informatie om je verhaal te schrijven. Begin dus met een beschrijving van ? en daarna een verhaal dat aansluit op het startpunt. De lengte laten we aan jou over, maar maak het niet té lang. Zie het als een hoofdstukje, niet als een volledig boek. De deadline is binnen een klein weekje: zaterdag 23:59.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...