Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579303

Editie 404 - Headlines


OWN

318 bezichtigingen

ueqMW4o.png

Xz86MYS.png

Globalization and Modernization

Toen er een topic gemaakt werd met de naam Globalization and Modernization door @Dutchy3010, toen konden we al iets verwachten. Er werden een aantal grote veranderingen gemaakt, @Hanneswasco, @Jesperkaj en @Jacky-2007 stopten na hun harde werk als Globale Moderators en moderator. Natuurlijk werden er ook weer mensen gepromoveerd. @Silverbyte, @Big Boss en @Guardian1980 werden gepromoveerd naar Globale Moderators. @Crypteq neemt gedeeltelijk het roer over van het Grand Theft Auto IV, en Grand Theft Auto V forum. @Venzio gaat @SpacyColours helpen in het lifestyle forum.

Zwart, Zwart, Groen

Daarna werd er vijftien oktober nog een aankondiging gemaakt in het promotietopic. @Asphyxiated en @Tommie59 werden gepromoveerd naar superlid. Daarbij werd hoofdredacteur @3L1077 ook gepromoveerd naar de rank megalid.

Beeld & Geluid in twee

Het subforum Beeld en Geluid werd gesplitst nadat @3L1077 een suggestie maakte in het feedback forum. Het forum heet nu Films & Series en muziek. Daarnaast werd er een nieuw subforum gemaakt, genaamd Smartphones & Gadgets.

Populairste User

De contest, Populairste User Contest werd vrijdag zeventien oktober afgerond. @_Night-Men_ won de finale van @SpacyColours.

Achievements

We zaten te genieten van die promoties en de nieuwe subforums, maar toen kwam er nog een grote aardbeving. Zaterdag achttien oktober werd er een nieuwe feature op het forum geïntroduceerd. Achievements, het idee van forumlid @Narukami, en uitgebracht door @Thundercover.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...