Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579969

Editie 405 - Gang van Zaken


OWN

511 bezichtigingen

zto276R.png

Afik2J0.png

We Zijn Best Extreem

Op moment van schrijven is de zeer begeerde en beruchte achievement "Ik ben best extreem" 4 keer toegekend. Aan al de 4 leiders van de huidige bestaande gangs.

En als het van de rest van het ledenbestand zou afhangen zou deze achievement in de komende weken nog vele malen over de toonbank mogen gaan, want niets kan zo simpel zijn als een achievement krijgen om simpelweg een gang op te richten, toch? Toch...?

Helaas, we zien dezelfde problemen terug als we in voorbije jaren vaak hebben gezien. Het oprichten van een gang, succesvol of niet, groot of klein, lijkt vaak onderschat en vele enthousiastelingen zien hun droom dan ook nooit uitkomen.

Maar is de achievement wel zo makkelijk? Want we hebben dit jaar (want 2014 lijkt een belangrijke vereiste te zijn in de gegevens) meer dan 4 gangs gekend, waaronder zelfs gangs die meerdere jaren succesvol zijn geweest. Mogelijk zien die gangs nog wel een achievement hun kant opkomen, maar voor vele gangs zal dit nooit het geval zijn.

De vereisten zijn al vrij strikt en worden met de dag bijgesteld, de achievement zal niet zomaar uitgedeeld worden aan de eerste de beste opgerichte gang. Daarom een oproep naar alle leden die een simpele achievement denken te scoren: "Don't bother."

Zet je anders in op het forum! Wil je een gang joinen of oprichten? Prachtig! Maar doe het dan met enige organisatie en compromis, probeer er andere leden in te betrekken. Probeer iets interessants te creëren. Misschien zie je zo ooit die achievement wel.

Maar de zoveelste gezelligheidsgang in de rij? Zeer onwaarschijnlijk.


Updates from the Scene

[table=border]Phoenix1.jpg|The Underground's meeting in GTA IV was een fantastisch succes. De aanwezige deelnemer meldde dat het leuk was. Op naar de volgende!

O1DTwxe.png|The Oceans heeft zijn -zoveelste- oorlog met De Politie. Een spelletje Flappy Bird (want een degelijk spel was geen optie) moet bepalen wie de macht behoudt in Star View/Vice Point South. Morgen weten we wie er wint!

imagejpg1_zpsb205a144.jpg|The Earth Guys gaan fuseren met La Bande! Dat liet aron24 ons vandaag nog weten. TEG en LB zijn maar twee van de vijf nieuwe gangs die zonder enige twijfel spontaan zijn ontstaan na de invoering van de Achievements. Mits wat diplomatieke overtuiging slagen ze misschien toch nog in het oprichten van een gang, maar voor wie gaat die achievement dan zijn...[/table]

6 reacties


Recommended Comments

Als je een beetje slim te werk gaat is het simpel om aan (minimum) 4 leden te komen. Ik zou het zo opnieuw kunnen doen, alleen de ideeën zijn helemaal op.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...