Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579816

Editie 405 - Headlines


OWN

379 bezichtigingen

ueqMW4o.png

Oy8wP3O.png

Hoera! GTAGames 11 jaar!

Op dinsdag 21 oktober bestond

GTAGames alweer 11 jaar. Met inmiddels al meer dan 106.000 leden is GTGames.nl nog altijd de Nederlandse GTA website. Ook WikiGTA bestond op 21 oktober negen jaar. Met zo'n 25.000 pagina's blijft WikiGTA nog altijd groeien. Sinds kort worden enkele WikiGTA medewerkers geïnterviewd door @Joriz. Altijd interessant om te weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat.

The Oceans Zomerspelen - De uitslag

De grote contest van The Oceans die al sinds juli liep is vorige week zondag tot een einde gekomen. En met het einde van deze contest zijn we ook te weten gekomen welke leden deze contest gewonnen hebben. @Dexist, @MegaPilot en @Nyltje zijn de gelukkige winnaars van de contest. En ze worden flink in de watten gelegd. Naast de virtuele medailles en TOC-credits hebben ze ook cadeaubonnen voor Bol.com gekregen en mag @Dexist GTA V als cadeau in ontvangst nemen. Gefeliciteerd aan de winnaars en organisatie van de contest!

Muziekkenners deel 2

Vorige week is het tweede deel van Muziekkenners van start gegaan. Met leuke unieke raadsels is het de bedoeling zoveel mogelijk punten te scoren door de juiste antwoorden te geven op de raadsels die dagelijks door @Visser23 in het topic geplaats worden. Ben jij een muziekkenner? Laat het zien in de

contest!

Achievement Hunters

Sinds vorige week de Achievements zijn geïntroduceerd op het forum zijn er al flink wat uitgedeeld. En

volgens @Joriz zitten we binnenkort aan de 2000 uitgedeelde Achievements. Ook de suggesties voor nieuwe Achievements blijven binnenstromen. Heb jij nog leuke suggesties? Dan kan je die kwijt in het suggestie topic.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...