Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579997

Editie 408 - Gang Van Zaken


OWN

652 bezichtigingen

zto276R.png

Xz86MYS.png

Actief

Een tijdje geleden was ik wat bang voor de inactiviteit die steeds in de Gangs and Corporations systeem zat. Maar, op dit moment zie ik behoorlijk veel herstel. Een gang zoals De Wilde Ganzen, die nog steeds berichten plaatst, maar ook Sans Scrupules en The Underground! Ik denk persoonlijk dat dit iets is, waar leden lang op zaten te wachten.

Alleen zou ik graag meer initiatief willen zien van Gangs en Corporations in het opzichte van contests. Alhoewel dat ook wel wat gaat veranderen. Met acht weken te gaan, kunnen we nu wel hopen op een groter herstel in 2015. Zouden we misschien toch weer meer gangs krijgen, en meer concurrentie krijgen met de corporation verkiezingen? Ik ben benieuwd!


Updates from the Scene

[table=border]wZG5zH4.jpg|Bij Sans Scrupules zijn er deze week meerdere nieuwe dingen gebeurd! De nieuwe corporation is namelijk nu de grootste groep in heel het Gangs and Corporations systeem.

O1DTwxe.png|Nadat The Oceans werd aangevallen in Vice City door Sans Scrupules, werd het vertrek van Asphyxiated, The City Manager en Casino Manager intern aangekondigd. De reden waarom is nog niet bekend!

dcrot2.jpg|Ja hoor, De Wilde Ganzen zijn nog steeds actief aan het posten!

[/table]

3 reacties


Recommended Comments

Je hebt helemaal gelijk! Gelukkig is bij The Oceans geen herstel nodig. The Oceans organiseerde recentelijk namelijk méér dan genoeg contests zoals De Mooiste Goal en Muziekkenners (deel 2). Laten we het grote succes van The Oceans Zomerspelen niet vergeten, dat van juli t/m september duurde! Dat was overigens nog niet alles, want we hadden ook evenementen rondom het WK en College Tour, waar we 27 leden mee naar de chat lokten.

Link to comment

The Oceans hebben inderdaad een groot aantal succesvolle projecten georganiseerd, waarvoor mijn respect. Echter bestaat het G&C-gebeuren nog uit meer dan TOC, en kan ik me vinden in Mike zijn punt dat de andere gangs weinig doen. Hiermee heeft hij The Oceans niet willen aanvallen, en dat beseffen jullie vast ook wel. Laten we het dus allemaal gewoon zo laten, okay?

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...