Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579972

Editie 408 - Headlines


OWN

437 bezichtigingen

ueqMW4o.png

o3ggxNs.png

Crazy-Ghost komt ons even helpen, bij een gebrek aan redacteurs! Wat een lieve jongen toch!

Rebus contests

Deze week kondigden Dexist en Dippie een gloednieuwe contest aan. Dit deden zij namens Sans Scrupules. In deze contest moeten de deelnemers elke dag een rebus inleveren. Inschrijven is niet nodig, dus je kan op elk moment inschuiven. Uit de eerste tussenstand die Dexist bekend maakte bleek dat de ene rebus een stuk moeilijker was dan de andere. Nog twee weken lang komt er elke werkdag een nieuwe rebus online.

Graphics battles

Ze zijn weer volop aan de gang. Nadat er achievement werd gekoppeld aan het winnen van Graphics Battles en Siganture of the Month vonden mensen het toch wel een goed idee om weer volop aan de gang te gaan. 3L1077 doet het tot nu toe het beste in de wedstrijden. Zo won hij de eerste al en staat hij bij de tweede ver bovenaan qua stemmen. Bij de Siganture of The Month verkiezing doet 1974 het het beste.

De wolven zijn terug in Wakkerdam!

Deel 2 van Weerwolven van Wakkerdam is aangekondigd. Dit deed Crazy-Ghost door de nieuwste editie van de Wakkerdammer (krant van Wakkerdam) te plaatsen. Dit werd erg goed ontvangen. Op de eerste dag kwamen er namelijk al meteen 17 inschrijvingen. Hierna zakte het helaas wel een beetje in. Alleen TekaLoca schreef zich de dagen erna nog in voor het contest. Eventuele deelnemers hebben nog tot dinsdagavond om zich in te schrijven.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...