Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579271

Editie 409 - Gang van Zaken


OWN

380 bezichtigingen

zto276R.png

Afik2J0.png

Random #63

Meanwhile at The City Gang Wars:

tumblr_ne647rnml51u0ahago1_500.gif

Het is al eventjes geleden, maar elke gang is deze week actief geweest in een gang war en een gang talk. Zijn we terug naar actievere tijden aan het keren?


Updates from the Scene

[table=border]Phoenix1.jpg|Er zijn zo van die gang wars waar niemand zin in heeft en bij The Underground is dat zo'n beetje elke gang war met De Wilde Ganzen. Ditmaal vervelen ze mekaar via een wedstrijdje Raft Wars. Nu ja, toch als het even meezit, want het lijkt bij sommige leden niet te draaien. Een standaard gegeven bij elke gang war tussen beide vogel-gangs.

O1DTwxe.png|Wat een pech voor The Oceans! In hun gang war tegen Sans Scrupules kwam de inzending te laat, ondanks het feit dat men er toch eventjes in was geslaagd om al QWOP'end 100m te lopen. Gefeliciteerd voor die prestatie, al zal het hen wellicht niet veel uitmaken!

wZG5zH4.jpg|Bijgevolg neemt Sans Scrupules dankzij zijn late sprint (van 0,3m) de controle in Marina (Vice City) over van The Oceans. Na een lange afwezigheid (en grote rust op het eiland) is de illustere zwarte bende weer aanwezig in de drugspoort der GTA-steden! De bewoners vrezen het ergste.[/table]

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...