Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579835

Editie 409 - Game On


OWN

515 bezichtigingen

wUFSWTk.png

Ah15J6r.png

Welkom bij weer een nieuwe Game On! Enkele maanden geleden besloot ik om te stoppen met OWN en dus ook met dit artikel. Maar ik ben weer terug. Ik heb weer veel zin om Game On te schrijven en zag ook dat mensen wilden dat het terug zou komen. Deze week schrijf ik over Assassins Creed Unity, een van de vele games die deze maand is uitgekomen.

Natuurlijk zijn er dus maand ook veel andere games uitgekomen zoals Far Cry 4 en GTA V. Maar stiekem keek ik het meeste uit naar Unity. Na het spelen van Black Flag was ik al helemaal fan van de serie. Toen ik hoorde dat alleen Unity uitkwam voor Playstation 4 heb ik dus ook besloten om de nieuwste console van Sony te kopen. De verwachtingen waren dus hoog gespannen voor mij, dit zou de beste game van het jaar voor mij moeten worden.

hxx9INp.jpg?1

In de week dat Unity zou uitkomen schrok ik nog een beetje. De game zou namelijk vol bugs zitten en bijna onspeelbaar zijn volgens sommige sites. Gelukkig viel dit allemaal hard mee toen ik de game kreeg. Natuurlijk zaten er wel wat bugs en dat is ook jammer maar gelukkig waren ze voor mij niet dusdanig erg dat het afbreuk deed aan het spel.

Een van de belangrijkste dingen in een spel is natuurlijk het verhaal. Het verhaal heb ik nog lang niet uitgespeeld aangezien ik maar een uurtje per dag speel en er super veel te doen is in de stad. Wel spreekt de setting mij heel erg aan aangezien ik de Franse Revolutie een heel interessant onderwerp vind. Wat ik wel minder vind is de missies waarbij je terug gaat naar het heden. Deze voegen naar mijn mening vrij weinig toe aan het spel en zijn super saai..

BDp9vOo.jpg?1

Op dit moment ben ik nog in Versailles. En dat is al super groot naar mijn mening. Er zijn super veel kisten en geheimen te vinden. Ook zit er een heel groot gangenstelsel onder Versailles waar verschillende missies zich afspelen. Ik ben dus heel benieuwd hoe groot Parijs in werkelijkheid is en hoe het verhaal verder vordert. Tot nu toe zit het verhaal goed in elkaar en heb je veel vrijheid in de missies. Je kan meestal kiezen of je iedereen stiekem vermoord en meer sneakt of dat je gewoon op je vijanden afrent en een groot gevecht begint, al is dat laatste meestal een stuk uitdagender.

Dit was weer een nieuwe Game On! Tot volgende week.

1 reactie


Recommended Comments

Erg vette game! De drempel om de PS4 op te starten is bij mij vrij hoog, maar ik merk dat ik die drempel toch vaak overstap om Unity te gaan doen. Next gen GTA V is in bezit, maar ik speel nu liever Unity. Wat blijft de geschiedenis mooi.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...