Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579312

Editie 412 - Game On


OWN

1066 bezichtigingen

wUFSWTk.png

E4sPt8c.png

Welkom bij weer een nieuwe editie van Game On! Deze week neem ik het even over van Crazy-Ghost!

I am Bread

HGZLv2g.jpg

I am Bread. Een, op zijn zachts gezegd, apart spel. Je bent een sneetje brood dat maar wat graag in een broodrooster wil eindigen. Ja, je begrijpt het goed, je bestuurt in dit spel een snee brood. Het doel van spel is eigenlijk vrij simpel, probeer zo snel én zo "schoon" als mogelijk je te begeven naar een broodrooster. Dit gaat natuurlijk niet zonder problemen.

Je start je avontuur als een sneetje brood op tafel. Je moet zorgen dat je uiteindelijk bij een broodrooster komt, die bijvoorbeeld op het aanrecht staat. Op de weg er naartoe zul je allerlei obstakels tegenkomen die je eetbaarheid van je sneetje schade kan toebrengen. Het sneetje kan je besturen met je toetsenbord of eventueel een gamecontroller, elke hoek van het sneetje kan afzonderlijk ergens aan vast plakken. Door hier slim gebruik van te maken kun je het sneetje voortbewegen en bijvoorbeeld op een tafel of muur klimmen.

De wereld van het spel is ook interactief, vrijwel alles kan stuk. Je kunt van alles tegenkomen wat je ook in je eigen keuken tegenkomt. Zo kan je een omgevallen potje jam tegenkomen wat je sneetje erg plakkerig kan maken, waardoor je al het vuil en stof meeneemt. Je kan een kookplaat tegenkomen die nog aanstaat, waardoor je sneetje kan verbranden. Het spel kan je een klein beetje vergelijken met Goat Simulator, ook een spel zonder echt doel maar wel leuk om zo nu en dan gewoon lekker in aan te kloten. Je moet dit spel dan ook met een korreltje zout nemen en het zien als een grote grap. Het lijkt mij in ieder geval wel een grappig spel!

Het is momenteel 10 euro op Steam, wat och wel prijzig is voor dit spelletje, maar wie weet is het spel straks tijdens de Christmas-Sales wel afgeprijsd!

Dit was de Game On van deze week, volgende week zal Crazy-Ghost weer een nieuwe schrijven. Tot dan!

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...