Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579812

Editie 412 - Headlines


OWN

710 bezichtigingen

ueqMW4o.png

E4sPt8c.png

Terug in de tijd

Paniek! Het forum was onbereikbaar! Vorige week zondag was er een vervelende storing in de servers van het GTAForum. De storing zorgde er voor dat veel posts en andere dingen, tijdelijk, verdwenen waren. Het leek er op dat december niet meer bestond want het forum liet alleen posts uit november zien! Gelukkig kwam Joriz er snel achter en heeft het euvel toch snel verholpen. Wel is het mogelijk dat hier en daar wat informatie, niet alleen of het forum zo ook op WikiGTA, verloren is gegaan.

GTAForum Awards 2014

De nominaties worden geteld! Binnenkort kunnen we het stemtopic verwachten, wie zullen dit jaar de prijzen binnenslepen?

Raad het Fragment

De door @Visser23 georganiseerde contest, Raad het Fragment, is deze week in volle gang. Muziekkenners en -liefhebbers doen hun best om een zo hoog mogelijke score te behalen, door te luisteren naar kleine muziekfragmenten en de juiste titel en artiest daarbij te zoeken. Wie wordt de winnaar en mag zichzelf een echte muziekkenner noemen? Nog een paar dagen wachten en we weten het!

Songfestival

Op het forum is sinds afgelopen weken ook een heus songfestival bezig, wat door @aron24 wordt georganiseerd. Leden kunnen in elke ronde, met verschillende categorieën, liedjes naar aron sturen waarvan zij vinden dat dat een waardig songfestivallied is. Nadat de leden hebben ingezonden, wordt er elke keer gestemd op het beste lied. Hoe hoger jouw ingezonden lied eindigt, des te meer punten je zal krijgen.

Mijn boom is het grootst!

OWN organiseert met kerst een speciale wedstrijd; een verkiezing wie de beste/mooiste kerstboom heeft. Meedoen kan nog altijd! Stuur een foto van je boom naar @3L1077!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...