Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579303

Editie 417 - Gang van Zaken


OWN

725 bezichtigingen

zto276R.png

Afik2J0.png

Conclusie!

Het heeft eventjes geduurd, maar het is zo ver! Wat is zo ver? Wel, de gang wars van de afgelopen anderhalve maand zijn nu allemaal officieel beoordeeld, afgerond en verwerkt in de nieuwe The City-map! Wekenlang hebben meerdere gangs en hun leden in het duister zitten tasten naar wat er nu weer exact was gebeurd en wie van waar wat en hoe aanviel, maar dat alles is nu afgelopen! Alleszins toch tot de volgende war... Aanschouw de nieuwe kaart!

gallery_13783_71_41533.png

Nooit gedacht dat we een periode gingen meemaken waar drie gangs een exclave zouden hebben. De Wilde Ganzen zien San Fierro Entrance afgesneden van de rest van hun territoria, The Oceans zijn in tweeën gesneden en Sans Scrupules' safehouse is nog steeds een enclave in Politiegebied.

The City, vreemde grenzen sinds 2012.


Updates from the Scene

[table=border] wZG5zH4.jpg|Enkele maanden na de val van Beat Down neemt Sans Scrupules de -niet zo- zware taak van het forum voorzien van gangscene-statistieken op zich. Ervaren rot Bierbuikje creëerde samen met de SanS-leden dan ook een waardige opvolger.

Phoenix1.jpg|Men is tevreden bij The Underground. De leden van de vuurvogel zagen namelijk hun The City-gebieden deze week bijna verdubbeld door de verwerking van vorige gang wars. We verwachten de komende 8 maanden dan ook geen acties meer van GTAForum's meest luie gang.

O1DTwxe.png|We zouden het soms bijna vergeten maar The Oceans is natuurlijk ook nog een gang. Nu het seizoen der contests wat over is (en men wellicht aan de volgende batch werkt) voelt het nogal stil rond de gang die zich ondertussen specialiseert in het ontwijken van gang wars, vooral die gestart door vijand Sans Scrupules.[/table]

4 reacties


Recommended Comments

Enkele maanden na de val van Beat Down neemt Sans Scrupules de -niet zo- zware taak van het forum voorzien van gangscene-statistieken op zich.

Ziehier, uren werk van mijn kant gereduceerd tot niets.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...