Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579955

Editie 417 - Van Buitenaf


OWN

1245 bezichtigingen

XDZl9Mb.png

b2UOI2m.png

Vrijdag was het zover, we mochten weer genieten van een mooie WOB. Naja, op één rubriek na. Daar heb ik minder van genoten. Ik heb het over

Van Binnenuit. Daarin stond te lezen hoe OWN zogezegd redacteurs had proberen te stelen. Het volgende citaat geeft ongeveer de toon van de rubriek weer, maar ik raad jullie toch aan het gewoon even door te lezen.

Redacteurs wegkapen bij je concurrent is een voorbeeld van hoe het niet moet. Daarnaast is het een voorbeeld waar wij als blog ook niet heel erg goed tegen kunnen.

Valse beschuldigingen is een voorbeeld van waar wij als blog niet tegen kunnen.

Gelukkig heeft de redacteur in kwestie het wel erg naar zijn zin bij ons en heeft het aanbod van onze concurrent dan ook keihard afgewezen.

Keihard liegen is een voorbeeld van waar wij als blog niet tegenkunnen.

Welja, je ziet het dus. Onzin, onzin, en nog eens onzin. Dit zou zogezegd Achter de schermen zijn. Niet dus. Dit zijn leugens die nergens op slaan, zonder bewijs. Daarom lees je deze blog van OWN, waar je keiharde feiten met keiharde bewijzen ziet. Zonder leugens. Lees gerust verder om echt te achterhalen wat er achter de schermen is gebeurd.

Kai is een lange tijd redacteur bij ons geweest, en benaderde ons om terug te komen, een kleine maand voor WOB het levenslicht zag. Hoe spijtig we het ook vonden, konden we toen geen plaats voor hem vrijmaken. Bas werd tegelijk terug op Interview gezet, en we wilden Kai daar eigenlijk als sidekick zetten. Dit is er niet van gekomen, simpelweg omdat Bas het niet zag zitten. Een schamele zes edities later gaf Bas er de brui aan. Hij vermeldde gevraagd te zijn door WOB (als ik het me goed herinner), maar zei er verder niets over. Al snel werd zijn sidekick TekaLoca het baasje van de Interview, die dan zei dat hij eigenlijk graag met Kai wilde werken. Ik wist dat hij ondertussen bij WOB zat, en de kans leek me dus klein dat dit zou gebeuren. Maar ik heb Kai er gewoon op aangesproken. Ik heb hem niet gevraagd om te komen; ik heb gezegd dat de mogelijkheid er was als hij wenste. Kai reageerde er heel volwassen op, en ik zei dat ik dat respecteerde. Vermoedelijk is het niet lang daarna misgelopen, en zal door de waarschijnlijk prima communicatie van WOB iets doorverteld zijn. "OWN wilde me zonet," ik kan het me in ieder geval wel voorstellen. Of we ooit te weten komen wat er daarna gebeurde weet ik niet, maar jullie mogen zeker zijn van wat ervoor gebeurde. Spijtig dat het zo is gelopen, want mijn gevoel zegt me dat de schrijver bij WOB niet helemaal wist wat er aan de hand was en daardoor een conclusie trok. Ik heb er geen enkel probleem mee om jullie elke mogelijke letter op Skype te tonen die hier iets mee te maken heeft, maar dat zou een beetje nutteloos zijn. Toch ga ik me hier de vrijheid geven om het gesprek tussen mij en Kai hier te publiceren, zodat het wel echt duidelijk is. Ik hoop dat jullie inzien dat dit geen 'laffe' streek, en dat OWN hier eigenlijk wordt zwart gemaakt terwijl we jullie de beste kwaliteit willen brengen.

bLxYr27.png

In de bovenstaande afbeelding (waarin niets is aangepast, enkel en alleen een bewijs van wat er gebeurd is) zie je duidelijk hoe Kai het aanbod keihard afwijst, hoe onrespectvol ik ben, en hoe ik Kai zomaar wil wegkapen.

Ik zou dit een laffe streek van WOB kunnen noemen, maar OWN is volwassen genoeg om die discussie niet aan te gaan. We bedanken je voor je begrip, en nu heb je een inzicht hoe het achter de schermen zat.

11 reacties


Recommended Comments

Er is inderdaad een vorm van miscommunicatie gaande. Laten we er met z'n allen niet omheen draaien en waarheden boven tafel halen zodat we dit kunnen afsluiten.

Ik heb inderdaad gezegd dat ik door OWN benaderd ben in onze chat. Het werd hard opgenomen en vervolgens is hier een rubriek aan gewijd. Hier kan ik ook niet veel aan veranderen, aangezien ik deze rubriek niet geschreven heb.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...