Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579901

Editie 417 - Headlines


OWN

610 bezichtigingen

ueqMW4o.png

o3ggxNs.png

:cya:Welkom

Een forumkrant zonder forumnieuws, dat kan natuurlijk niet. Ik heb daarom besloten om Game On! te verruilen voor Headlines. Wat er dus voor zorgt dat je hier weer wekelijks de hoogtepunten van het forum vindt. Hiermee treed ik redacteuren als Thundercover en ERRWINS in de voetsporen. Alhoewel de ene het Up To Date noemde en de ander het OWNieuws komt het natuurlijk allemaal op het zelfde neer. Het belangrijkste forumnieuws komt hier terecht. Dus laten we maar snel beginnen!

GTAGames.nl afbeelding
Nieuwsflitsen

Wie is het?

GTAGames.nl afbeelding
Het Contest forum is al sinds ik hier kom een van de drukste en leukste plekken van het forum. Bijna wekelijks verschijnen hier weer nieuwe contests, zo ook deze week. Bassieboy35 kwam op het idee om een forumversie te maken van het bordspel 'Wie is het?'. De klassieke personages zijn vervangen door bekende gta-personages zoals Niko Bellic en Playboy X. Wat er dus voor zorgt dat gta-kennis ook een belangrijk deel vormt van het spel. Het lijkt er op dat de meeste leden het erg leuk vinden om een forumversie te zien van een bekend spel. Wat zal het volgende contest zijn? Monopoly? Inschrijven voor dit contest kan trouwens niet meer want de poules zijn al gestart. Maar het is nog steeds wel erg leuk om de poules te volgen en dus te kijken wie de winnaar wordt van dit contest.

GTA 5 is uitgesteld

Rockstar Games en uitstellen is als vier handen op een buik, als Jut en Juul, als dertien in een dozijn.. Nouja ik denk dat het wel duidelijk is. Rockstar Games houdt gewoon erg van uitstellen. Dit betekent dat de PC-gamers nog moeten wachten tot 24 maart. Het lijkt erop dat het dat allemaal waard is aangezien de screenshots er allemaal nóg beter uitzien. Het is dus helaas nog even wachten voor de echte gta-fans.

Graphics battles

GTAGames.nl afbeelding
Ze zijn weer helemaal terug, de battles in het Graphics forum. 3L1077 doet aan bijna alle battles mee en is natuurlijk altijd een groot kanshebber. Dat bewees hij ook nog eens bij de awards waar hij de prijs als beste Graphicus in ontvangst mocht nemen. Ook deze week deed 3L1077 mee aan een battle. Tegen forumlegendes Gta ripper en Silverbyte. In dit thema leken zij echter te sterk voor hem. Het is nog even wachten op de uitslag maar het lijkt erop dat het vooral tussen Gta ripper en Silverbyte gaat. Ik ben benieuwd welke battles de komende tijd nog meer gestart worden en of de Graphics League ooit nog terug komt. Er is namelijk al wel even over gesproken en er zijn op dit moment genoeg mensen die mooie signatures kunnen maken. Dus misschien is dat weer wat voor in de toekomst? Wie weet..

:cya:Tot ziens!

Dit was hem alweer. Dit was de eerste keer dat ik zoiets als dit schreef dus er zal ongetwijfeld nog een hoop aan verbeterd worden. Ik lees graag jullie feedback in de comments en zie jullie volgende week weer!

2 reacties


Recommended Comments

Leuk dat Headlines weer terug is, is toch wel handig om het nieuws van de afgelopen week op een rijtje te hebben :tu:

Er staat wel een foutje in: het was 1974 die Beste Graphicus won. Ik denk dat je bedoelde dat 3L1077 Beste Signature heeft gewonnen.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...