Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579952

Editie 417 - Welkom


OWN

708 bezichtigingen

Vind jij het blokje nodig?  

11 leden hebben gestemd

  1. 1. Vind jij het blokje nodig?

    • Ja
      6
    • Nee
      5

M4OVuok.png

b2UOI2m.png

Het was weer een weekje. OWN kaapt redacteurs weg, dat mocht iedereen vrijdag lezen. Naja, of dat waar is lees je in Van Buitenaf. Verder hebben we nog een kunstwerkje genaamd Pannegaar. Maar dit is niet alles, we willen jullie namelijk voor een moeilijk dilemma zetten... Jarenlang hebben we naast de blog een blokje, Deze week in OWN. Hierin staat een lijstje met de huidige rubrieken... als het up to date is. Phoenyxar en ik hebben het op zondag meestal wel druk met het publiceren van OWN, maar eerlijk toegegeven zouden we die zondagavond ook liever iets anders doen. Het is niet zo dat we niet graag met OWN bezig zijn, maar werk verzetten voor niets is nogal... spijtig. Vaak hebben we al getwijfeld om het weg te halen, maar nooit is het ervan gekomen. Het leek ons beter dat jullie daarover zouden beslissen. Daarom een polletje in deze welkom: vind jij dat blokje nodig? We hopen hiermee een beslissing te kunnen maken, en het beste voor jullie te doen.

Groeten, Phoenyxar en 3L1077

Enneeuuh, veel leesplezier

2 reacties


Recommended Comments

Ik vind het wel handig, al heb ik mezelf inmiddels aangeleerd er niet meer op te letten aangezien het toch nooit up to date is. Niet dat ik het echt gebruik maar meer in één oogopslag kan zien welke rubrieken er in de OWN staan. Als het te veel moeite kost hoeft het van mij niet per se worden teruggehaald.

Ik weet niet of dit ook over die award-tab gaat, dat is meer jullie keuze, maar dan lijkt het me wel netjes om de award van 2014 er ook bij te zetten. :Y

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...