Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579906

OWN 424 - Actualitijd


OWN

510 bezichtigingen

lG9OP67.png

P1WbN09.png

GTAForum op vakantie! Community

Joriz kwam weer eens met een van zijn geniale ideeën. Dit keer zou hij proberen postkaartjes van zijn leden te verzamelen met de belofte op een kans op een mooie prijs! (Het is nog niet duidelijk volgens mijn bron of dat ook echt zo zal zijn)

In ieder geval is het vermakelijk, en zien we hopelijk ook wat mooie kaartjes voorbijkomen.Wil jij ook kans maken op dat prijzenpakket van een muismat, stickers en pennen? Stuur je kaartje in voor 22 agustus! Wie weet bestaat dat prijzenpakket nog echt!

GTAForum in bochten Contests

Afgelopen maand ging de Curve Fever Contest van Phoenyxar van start. Na een tijdje kwam het op gang, en op moment van schrijven zijn de voorrondes normaal gezien afgelopen. We vonden het allemaal moeilijk - want ja, ook ik deed mee - om een plekje te vinden in onze agenda waarop we samen konden kronkelen op een beeldschermpje, maar het is ons gelukt! Lees het vervolg van deze contest in de OWN!

Summer Bunch - Silverbyte Graphics

PX360nx.png

Afgelopen week kwam Silverbyte weer eens af met zijn tekeningen. Ditmaal zaten er weer drukke landschappen tussen, maar ook nieuwe, speciale creatuursels... Ik heb lang gezocht naar woorden om ze te beschrijven, maar ik laat het aan jullie fantasie over!

ivanarmilis Nieuwe Leden

kEeovUv.png

Elke week mogen (/moeten?) we nieuwe leden verwelkomen, die hier vaak hun problemen met GTA V proberen op te lossen. Deze week kregen we ook iemand anders over de vloer: ivanarmilis was geïnteresseerd in extra voertuigen in III. Wij hopen dat hij zijn antwoord gevonden heeft en dat hij nog blijft rondplakken!

Rugknuffel Offline

Onze eigen Belgische Gentse Feesten hebben een nieuwe hype doen ontstaan. Het was daar zo gezellig dat de bezoekers het niet konden laten om politieagenten om een knuffel te vragen. Dat vonden ze niet zo tof, dus hebben ze een alternatief uitgevonden. De rugknuffel! Waarom ook niet? Dan kun je tenminste al niet in je rug gestoken worden met een mes als agent! Dus wil jij een knuffel van een agent? Je weet wat je te vragen staat!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...