Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579835

OWN 424 - Welkom


OWN

1029 bezichtigingen

GZ3vLOs.png

P1WbN09.png

Welkom op deze dinsdagavond 28 juli! Waar hebben we de afgelopen dagen naar

afgeteld?

Een dubbel feest! Niet alleen de terugkeer van een oude bekende genaamd OWN, maar ook een verjaardag. Van... OWN! Maar liefst 9 lentes forumnieuws, met een kleine pauze die nu helemaal goedgemaakt wordt!

Ik ben echt ongelofelijk trots wat hebben bereikt, en ik hoop vooral dat jullie ervan genieten. Maar ik wil jullie een iets vragen... als je er echt van geniet... laat ons het weten! Niets is leuker om als redacteur een complimentje te krijgen, om te weten dat iemand je werk leuk vond. Een van de punten waarop het begin dit jaar is misgelopen was de communicatie. Er werd met moeite zelfs maar gereageerd, en ik hoop van harte dat dat verandert! Ik wil julli bij deze aansporen om jullie meningen, goed of slecht, gewoon te delen zodat we aan een betere, en vooral leukere OWN kunnen werken!

We hebben natuurlijk niet alleen een nieuwe OWN, maar ook een nieuwe redactie! Ik verwijs jullie met plezier naar onze redacteurspagina door.

Klik!

Daarbij wil ik jullie ook meedelen dat we ons tijdschema aanpassen. Voor het eerst zal onze wekelijkse krant niet meer op zondag, maar op woensdag te lezen zijn. Uiteraard kunnen we er nu tegen morgen geen meer verzorgen, maar volgende week woensdag kom je maar terug voor de volgende portie!

En als laatste heb ik iets gemaakt waar ik jullie hulp mee wil vragen. Ik zou het erg appreciëren moesten jullie onze

enquête willen invullen. Dit zou goed zijn om echt te weten te komen over hoe jullie denken over ons werk. Ik zou het enorm appreciëren, en je helpt ons, en vooral OWN, ermee.

De verjaardagstaart mocht niet ontbreken...

uDxhkN5.png

8 reacties


Recommended Comments

Leuk dat jullie weer terug zijn. Gaat weer wat leven brengen in de blogsectie en het is uiteraard altijd leuk na een weekje eens een krantje te kunnen lezen.

Link to comment

Gefeliciteerd! Dit keer hebben jullie een goede redactie staan. De eerste editie ziet er dan ook goed uit. Wel betreur ik het nog wel dat er toch nog drie rubrieken zonder enige inhoud in staan (rebus, office en forumball).

Buiten dat een prima editie. Ga zo door.

Link to comment

Ach, die discussie gaat eindeloos door. De ene helft klaagt als er lange rubrieken in staan, de andere helft klaagt als er korte rubrieken in staan. Als lezer moet je ermee leven dat wij niet voor iedereen alles goed kunnen doen.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...