Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579725

OWN 428 - Actualitijd


OWN

672 bezichtigingen

lG9OP67.png

Gezellige Tijden Community

Afgelopen donderdag

postte @Dutchy3010 een nieuw topic, ze had zin in een potje MTA SA! Die avond speelden ongeveer 7 forumleden een ouderwets gezellig potje MTA SA, ik deed ook mee(Dexist), al was het voor mij pas de tweede meeting ooit :7. Maar het was, volgens de reacties in het topic, wel een geslaagde meeting.

Ook de avonden er op waren er weer een paar meetingen georganiseerd, dus heb je nog niet meegedaan maar wel weer eens zin? Post het in het topic! :)

In the Movies! Graphics

FFF of beter bekend als @FrankyFourFingers had na 3 maanden weer zin in een nieuwe battle. Onze eigen hoofdredacteur 3L1077 gaat deze uitdaging aan. Het onderwerp van deze battle is filmposter. Je bent vrij om je nog in te schrijven voor deze battle. Wij wensen beide heren natuurlijk veel succes en we wachten met smart op jullie designs.

ToniPwned Nieuwe Leden

ToniPwned registreerde zich op 23 augustus 2015 op het forum en opende een topic waarin hij vertelt over de last die hij ervaart van lag spikes in GTA V. Hij heeft netje alle specificaties van zijn PC ingevuld. Echter wacht hij nog steeds op het eerste antwoord. Ben jij een van de gelukkigen die antwoord op zijn vraag heeft? Laat hem het dan hierweten.

Noodweer Offline

Het was weer raak in Nederland. Op verschillende plekken zijn windhozen, flinke regen buien en zelfs onweer geweest. In Noord-Holland zijn complete schuren en woningen getroffen door de zware buien. De A9 en de A20 stonden helemaal blank van het water. 's Avonds is er zelfs nog een reddingsteam van de KNRM op pad geweest om een gezinnetje van een zeilboot te redden, nadat die omgewaaid was. Je leest het zomer in Nederland. Dit was Pietje Paulusma voor deze week. Oant Moarn oftewel tot morgen!

WvW Contests

Het contest is in volle gang en na enige verwikkelingen de afgelopen week zijn grotendeels alle belangrijke rollen van de burgers verspeeld. Het sterke pact van Narukami, 3L1077 en Dexist leek sterk, maar door een truc van Froodoo de goochelaar liep het allemaal door elkaar heen. In dit gevecht hebben Narukami, Dexist en Froodoo het leven gelaten. Narukami bleek de wolf in schaapskleren te zijn. Iedereen is verdacht of toch weer ineens niet meer. Zou er op de achtergrond meer gebeurt zijn dan wij allemaal weten? Dan die berichten van de klaagmuur die veelal kant noch wal slaan, helpen af en toe ook niet helemaal mee. We gaan het zien!

eNRZf1f.png

EDIT van 3L1077: Ik heb gisteren bloed zweet en tranen laten vloeien om een fijne tutorial te maken, en dat is geen nieuws!?!?

:-( Ontslagen!

5 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...