Jump to content

JOB

  • artikelen
    21
  • reacties
    105
  • bezichtigingen
    18305

Een (nieuwe) start


Jesperkaj

1329 bezichtigingen

tuNp4bU.png

Welkom bij Jesperkaj's Onafhankelijke Blogposts, ook wel vanaf nu bekend als JOB. Nee, ik heb geen nieuwe baan, maar dit is zeker iets nieuws. Een primeur! Geen vast tijdstip, dus ook geen idiote deadlines waar ik me aan moet houden. Elk JOB-item kan elk moment van de dag geplaatst worden. Of het nou tweede kerstdag is of 23 oktober is.

Sommigen zullen me kennen, vooral de nieuwelingen van GTAforum, als een stomme politiemoderator die elke keer weer z'n Moderator CP moet openen om (vooral de nieuwe) leden op de regels te wijzen. Met JOB zullen jullie de lossere kant van mij zien en zullen jullie zien dat Jesperkaj helemaal niet zo'n etterbak is, maar een lid dat het beste voor heeft voor jullie en deze website. Met JOB wil ik dat aan jullie zien.

Dit blog bevatte al wat items, maar vanaf nu zullen alle nieuwe items in het JOB-jasje verschijnen. Alle JOB-items zullen door mij met veel passie geschreven worden, wanneer ik daar natuurlijk zin in heb (sayonara deadlines). Jullie reacties zijn bij elk JOB-item van harte welkom, want dit zal mij ook motiveren om elke keer weer een mooi JOB-item voor jullie JOBBERS, de trouwe lezers, te maken.

Houd deze blog dus goed in de gaten, mede vanwege de gratis Hertog Jan die bij elk JOB-item beschikbaar komt.

Jesperkaj

5 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...