Jump to content
Joriz

Episodes from Liberty City PC Video Editor Clip: "Drifting"


Rockstar Games heeft ons een videofilmpje gestuurd waarin ze laten zien wat voor resultaat je kan krijgen met de videoeditor die bij de PC versie van Episodes from Liberty City zit. Een medewerker van Rockstar heeft dit filmpje in elkaar gezet wat een zwaar relaxte paraglide in Liberty City laat zien.

Bij de release zal GTA The Lost and Damned en GTA The Ballad of Gay Tony los, als uitbreiding voor GTA4, te downloaden zijn via de Playstation Store en de Live Marketplace van Microsoft. Naast de los downloadbare content voor de mensen die Grand Theft Auto IV al hebben zal tevens een Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City pakket uitkomen voor zowel PC als Playstation 3 voor mensen die nog geen Grand Theft Auto IV hebben. De Episodes from Liberty City bevat tevens enkele extra radiostations en natuurlijk al vele opties die al in GTA4 zaten zoals multiplayer voor 32 spelers en een videoeditor (enkel PC).

Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City voor de Playstation 3 en PC ligt op vrijdag 16 april in Nederland in de winkels. Als voorproefje zal maandagavond al een compleet nieuwe trailer te zien zijn op GTAGames.nl.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Vind dit filmpje niet geweldig, een beetje saai zelfs, maar het is wel een moddervette game. Ik heb hem bestelt en hij word vanzelf thuisbezorgt. Van de Video Editor maak ik vooral gebruik door grappige filmpjes op te slaan, of dingen die je gewoon niet ziet aankomen.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...