Jump to content

Regels


Jacky-2007

Recommended Posts

GTAGames.nl afbeelding

Inleiding
Nogmaals herhalen waarom dit forum is gestart vandaag is absoluut niet nodig. Wat we echter niet meer gewend zijn op gtaforum.nl, is het posten in een forum voor een GTA die we eigenlijk nog helemaal niet kennen! Daarom is het belangrijk duidelijke afspraken te maken, zodat we er samen voor zorgen dat dit een actief, overzichtelijk en gezellig forum wordt en blijft. Neem even een paar minuten de tijd om onderstaande regels te lezen, dan maken we er een gezellig forum van!

Van topic starten tot reactie plaatsen
  1. Voor wenslijstjes is er al een hele tijd een topic beschikbaar. Dit stond eerst in de IV fora, later in het GTA Serie forum, en sinds vandaag hier in het GTA V forum. Het topic is hier te vinden.
  2. Wanneer je naar aanleiding van een gevonden gerucht een discussie wil starten, of je eigen theorie uit de doeken wil doen, dan mag je daarvoor wel een topic starten. Je mag ook een discussie- of theorie-topic starten over een gerucht/hint/roddel die door een ander is gevonden.
  3. Topics als "GTA V Quiz", "Handige topics" en dergelijke, die in de andere GTA fora al wel bestaan, mogen nog niet worden aangemaakt. Dit soort topics zijn pas interessant wanneer de game er eenmaal is.
  4. Kijk goed welke topics al bestaan, om te voorkomen dat je twee keer hetzelfde onderwerp aankaart. Formuleer bij het starten van een topic een duidelijk onderwerp, dus niet "GTA V" maar bijvoorbeeld wel "Mijn theorie over de stad van GTA V".
  5. Tag topics die spoilers bevatten met [spoilerS] voor de topicnaam en "spoilers" als eerste tag. Dit om te voorkomen dat mensen mogelijk achter het verhaal weten te komen.
  6. Nieuw: informatie die uit de gelekte bestanden van (PlayStation Network) komt, dient niet te worden besproken. Ook links naar pagina's die deze bestanden bespreken of ernaar verwijzen, worden verwijderd.


De belangrijkste regel is natuurlijk de stelregel voor ieder forum: Hou het gezellig!

.Timothy, Svenie en Jesperkaj
Moderators GTA V-forum

Wijzigingen voorbehouden. Alle algemene forumregels zijn ook hier van toepassing, deze zijn hier te vinden.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 year later...

Mededeling

Dit is even een korte mededeling tussendoor, om helder te krijgen wat je mag doen met de informatie en beelden uit de speciale GameInformer-coverstory.

  • Het is toegestaan kleine citaten uit de GameInformer over te nemen, mits je de bron (GameInformer dus) vermeldt.
    Aangezien de informatie inmiddels door iedereen bekend is en op meerdere websites wordt vermeld, is deze regel niet langer van kracht.
  • Het is toegestaan om screenshots te delen, mits hierop het watermerk van GameInformer is te zien en/of de bron duidelijk is.
  • Het is niet toegestaan complete kopieën van de GameInformer te maken en deze te verspreiden.
  • Het is dus ook niet toegestaan links hiernaar te verspreiden.

.Timothy, Svenie en Jesperkaj

Moderators GTA V-forum

Link to comment
Delen op andere websites

  • 9 maanden later...

Mededeling

Naar aanleiding van deze mededeling ook hier het verzoek om geen spoilers uit de gelekte (PlayStation Network) bestanden te posten. Dit gaat om alle spoilers, dus niet alleen verhaalspoilers, maar ook met betrekking tot tv-shows, laadschermen, dialogen en overig materiaal. Ook links naar webpagina's die deze informatie bespreken, worden verwijderd. De hoofdpost is geüpdatet.

.Timothy, Svenie en Jesperkaj

Moderators GTA V-forum

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...