Jump to content

Wrong side of the tracks


Therobster

Recommended Posts

Haha, proficiat. Nu je op Las Venturas zit, moet je wel nog een paar missies spelen voor de storyline echt uit is. En daarna zijn er nog tal van zijmissies voor de 100%. Nu ja, niet negatief bedoeld. Je wou toch maar enkel de hele map vrijspelen en dat is je nu gelukt :)

Ik zat in Los Santos ook een lange tijd vast, die missies vond ik echt moeilijk. Daarnaast stak ik ook veel tijd in territoria overnemen (je kan je voorstellen hoe hard ik teleurgesteld was later). Maar ik ploegde makkelijk heen door de rest van de missies. Maar ik ploegde makkelijk heen door de rest van de missies. Toen ik de storyline herspeelde, gingen die eerste missies zo vlot als wat.

Maarten: wat je ook kon doen, zoals ik heb gedaan, is je niets aantrekken van de territoria en eerst het hele spel uitspelen. Daarna haal je een minigun en dan kan de pret beginnen.

Totdat je bij verdant meadows komt en dan zit je weer vast. Vond learning to fly maar een rotmissie en heb daarvoor hulp aangevraagd.

Driving school is ook iets om gek van te worden, vooral burn & lap. Ik krijg die banshee maar niet fatsoenlijk door de bochten (en heb het nog steeds niet voor elkaar)

Los Santos heeft inderdaad wel wat nasty missies. Deze wrong side of the tracks heb ik ook een aantal keren over gedaan, totdat ik erachter kwam dat je smoke helemaal niet hoeft op te pikken. Gewoon bij unity station achter laten. Missie cesar vialpando is ook lastig, dat je die wagen moet laten dansen.

Na Dobermann had ik wel een aantal territoria veroverd. Ganton compleet, East Los Santos compleet, Idlewood voor een grot deel, delen van Jefferson (inclusief dat pietepeuterig lapje grond waar die motel op staat), deeltje van Willowfield en wat stukken rondom glenn park waar je begint. Ik meende dat ik ook hier en daar wat delen van Los Flores had veroverd. Je bent ze na een paar missies dan wel kwijt, maar ondertussen kun je wel mooi cashen. En och, die tegenaanvallen kun je zo neerslaan. Een goede remedie is om dan aangrenzende gebieden te veroveren en zo verder te gaan. Trouwens, bij gangwars zijn molotovcocktails een zeer handig hulpmiddel. Daarmee steek je zo een groepje in de fik en het klinkt ook wel leuk om rennende ballas of vagos te zien. Wel is het dan handig dat je zelf vuurproof bent. Hoeft niet bij glenn park, waar je gewoon gebruik kan maken van de brug daar.

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 30
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Sanchezmoto

    11

  • Jesperkaj

    3

  • thebig

    3

  • Therobster

    3

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...