Jump to content
Joriz

The Green Light District V1.7 vanaf nu te downloaden!


gallery_1_5_48590.jpg

De eerder aangekondigde modificatie The Green Light District 1.7 is vanaf vandaag beschikbaar als download op GTAGames.nl. De mod is gestart in 2005 door Apple-Mac en sindskort ook gefuseerd met GTA Mafia Stories, een ander modificatie van leden van GTAGames.nl. Het samenbrengen van de twee modificaties zorgt er voor dat GTA San Andreas veranderd in een eigen game met eigen straten, gebouwen & auto's etc...

In de nieuwste versie van GLD (The Green Light District) zijn onder andere de volgende dingen toegevoegd:

  • Twee nieuwe eilanden - Rockford Island en het Lynx District. Deze eilanden zijn afkomstig uit Mafia Stories, en hebben een GLD make over gekregen voor een ultieme ervaring
  • Nieuw Interface - Door middel van nieuwe laadschermen, nieuw artwork, een andere cursor en aangepaste tekst, heeft GLD een nieuw gebruikersmenu gekregen.
  • Nieuwe weersomstandigheden - Door middel van een aangepaste timecyclus, is het weer realistischer tegenover de eilanden in GLD: Overdag hebben de eilanden daarom een onschuldig beeld, maar de nacht is echt donker en duister.
  • Betere besturing van voertuigen - De besturing van een groot aantal voertuigen is aangepast, waardoor veel voertuigen, waaronder auto's, veel beter bestuurbaar zijn.
  • Aangepaste regio -en voertuig namen - Bijna alle gebieden in The Green Light District zijn aangepast aan de GLD-namen. Zo zal je bijv. geen "Bone County" zien staan, op de plek waar de luchthaven van GLD is.
  • Nieuw lettertype met opmaak voor de regionamen - Er is een nieuw font met opmaak gemaakt voor de regionamen in The Green Light District. Zo wordt de kloof tussen GLD en GTA San Andreas steeds groter.
  • Nieuwe voertuigen - Er zijn een groot aantal vernieuwde voertuigen aan de mod toegevoegd, het zijn er ruim 28. Deze voertuigen zijn exclusief voot GLD gemaakt, en de meeste daarvan zijn daarom ook niet 'los' te downloaden.
  • Bugfixes - Veel foutjes zijn gerepareerd, al dan niet direct merkbaar voor de speler.

Volgens de leider van het project, Apple-Mac, is er nog veel te doen aan de modificatie. Om de modificatie echt compleet te maken dienen er nog namelijk extra gebouwen toe worden gevoegd aan het Lynx District

en dienen er nog diverse details worden afgewerkt. Tevens moet de ontbrekende verhaallijn nog worden toegepast waar de makers op dit moment al mooie plannen voor hebben.

The Green Light District V1.7 is vanaf vandaag kosteloos te downloaden in de GTAGames.nl Download Database.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...