Jump to content

Het grote Radio topic


Cabyon

Recommended Posts

Vind je radio leuk? Wie zijn je favoriete DJ's? Doe je zelf iets bij de radio? Post 't hier.

Ik doe zelf sinds 3 maart een radioprogramma maken bij de lokale omroep in mijn buurt. Loopt goed, leuke reacties en veel mensen die ik ken die luisteren. Én we komen via het programma gratis binnen in verschillende poppodia, waar we zeker ook kaarten ook voor luisteraars weggeven, maar we kunnen ook naar party's die we zelf leuk vinden... ^^

Brand los! Ik zal geregeld updates geven over mijn avontuurtjes op de ether.

Link to comment
Delen op andere websites

Dat is iets nieuw :puh:

Ik luister toch soms wel eens naar TechnoBase FM (alhoewel ik toch vaak twijfel over de echte naam), maar dat doe ik alleen als ik thuis ben en achter me laptop zit, verder neig ik nogal om zo weinig mogelijk radio te luisteren, ik luister enkel als ik echt niks anders te doen heb en aangezien radiozenders uit GTA uiteraard niet mee te tellen zijn heb ik geen favoriete DJ's. Maar ja, ik volg meerdere DJ's en kleine artiesten via YouTube en opzich lijkt dat ook wel een mini-radio op die manier, maar het is natuurlijk niet hetzelfde en niet vergelijkbaar.

Link to comment
Delen op andere websites

Was vroeger verknocht aan Juize, was dan ook de enige hiphop op de radio en ik had nog geen internet (bovendien stond er nog niets op internet), dus daar zei ik een tijd lang afspraken voor af. :) Ja, toen was ik 8. :$

In de periode 2009 - 2011 heb ik 's nachts heel veel 's avonds Radio 538 geluisterd. Barry Paf, Frank Dane, en later Kim & Martijn (53N8-club). Niet voor de muziek (Top-40 muziek vind ik meestal vreselijk), maar gewoon om die gesprekken en programma'tjes als "Porno/Tekenfilm/Bassie&Adriaan/Overig... Piepen!", "Op De Valreep", het weekoverzicht op donderdagnacht, herinner me nog die toestand met die vrouw die op het punt stond zelfmoord te plegen en toen Kim en Martijn ging bellen, live op de radio. :O

Tegenwoordig luister ik amper radio meer, maar als ik het doe is het meestal Radio Veronica. Ik hou wel van die Vice City-muziek. En die show zelf is vaak ook wel grappig. :)

Oh, ik ben nooit zelf op de radio geweest, maar wel genoemd. Dat was in Juize FM, toen had ik een nummer aangevraagd via MSN, en toen ging die DJ (Niels Hoogland) een heel verhaal houden dat hij mijn naam mooi vond en zo. :puh:

En vorig jaar met Serious Request was mijn school op de radio, maar daar was ik zelf niet naar toegegaan, hoorde wel wat klasgenootjes, die vroegen een nummer van The Doors aan. :puh:

Bewerkt: door SpacyColours
Link to comment
Delen op andere websites

De enige momenten dat ik naar de radio luister zijn eigenlijk als ik in de auto zit, en dan luister ik bijna altijd naar Q-music. Het leukste vind ik toch wel "Het Foute Uur", vooral ook omdat er dan veel muziek uit de jaren '90 wordt gedraaid, mijn tijd.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik luister eigenlijk vrij vaak naar de radio omdat ik en het onthouden van muziektitels echt niet samengaan. :puh:

Onder andere in de auto staat bijna altijd de radio aan, en ook thuis staat de radio geregeld aan, al is dat tegenwoordig minder aangezien ik nu vaak playlists die iemand anders heeft samengesteld in Spotify plaats.

En als ik het dan over de zenders moet hebben die ik het vaakst luister dan is het toch wel Nostalgie (vooral muziek uit '80s en '90s) en RGR FM (vooral R&B, dance, house en jump. Volgens Wikipedia toch). Ik weet het, 2 tegenstrijdige zenders, maar toch luister ik naar beide wel eens graag. :puh:

Bewerkt: door vice
Link to comment
Delen op andere websites

Ik zet de radio eigenlijk alleen aan voor de Top 2000 tegen het einde van het jaar. Altijd lekker om klassiekers die je helemaal vergeten was eens terug te horen. Als ik moet kiezen kan ik 3FM wel waarderen, maar van mij hoeft het niet zo. Mijn muziekbibliotheek is gigantisch, dus ik ben niet gauw door mijn audiovisuele pleziertjes heen.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 weken later...

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...