Jump to content

[OV] Stemmen opdracht 5: Sjakie en de Chocolade fabriek.


Crazy-Ghost

  

11 leden hebben gestemd

  1. 1. Welke nieuwe fabriek vind je het beste?

    • Lekkah!
      0
    • Crazy-Ghost and his candy slaves.
      3
    • Lixx
      8
    • Ezzie's chocofabriek
      0
    • Chaque's snoepies
      0


Recommended Posts

Er zijn 5 inzendingen binnengekomen. @TekaLoca en hebben niet ingestuurd en zijn dus sowieso afgevallen. Maar dat betekent niet dat deze uitslag niet meetelt! De persoon met de meeste stemmen is namelijk 100% zeker door naar de finale. Tevens krijgt deze persoon ook nog eens 5 gratis muntjes. En natuurlijk zoals eerder verteld krijg je voor elke stem 2 muntjes. Laten we maar snel beginnen want er zitten wat goede inzendingen bij, hoor! Uiteraard is stemmen op jezelf verboden! Er kan tot zondag 12.00 gestemd worden.

RONFD.jpg

Lekkah!Het lekkahste snoep voor iedereen!

Wij maken het lekkerste snoep, want om de beste ingrediënten te verwerken in ons snoep, testen wij ingrediënten van verschillende bedrijven. De beste kiezen wij dan uit en die verwerken we dan in ons overheerlijke snoep.

HtDyCzB.png

Crazy-Ghost and his candy slaves.

Make your mouth happy!

Als je aan een Crazy-Ghost denkt, denk je natuurlijk meteen aan een spook zoals uit het logo. We kennen de onderstaande Ghost natuurlijk als de grote leider, Crazy-Ghost. De Ghost uit het logo is nou typisch een voorbeeld van een Candy Slave. Deze zogenaamde slaven zijn hard aan het werk met het produceren van de snoep. Vooral roze snoepjes is hun specialiteit. De fabriek kent vier vleugels met ieder een afdeling. Door de gehele fabriek loopt een lopende band waar het snoep makkelijk over vervoerd wordt door het gebouw. Ze produceren zuurstokken tot grote lolly's. De fabriek staat aan de rand van de stad, dus er willen soms nog wel eens wat kinderen heen gaan. Gelukkig bestaat daarvoor een Ghost-brigade. Weer de geest uit het logo, maar dan in een blauw jasje. De gele varianten zijn weer de leveranciers, die vervoeren het snoep naar de winkels.

waXAouU.png

OyAgtDI.png

Ezzie's Chocofabriek.

Het lekkerste en de beste chocolade komen natuurlijk bij Ezzie's vandaan! Ezzie's maakt altijd met liefde verschillende soorten chocolade. Paaseieren, hazelnoot, melk, puur, witte chocolade, mokka, en nog veel meer!

2zjcbix.jpg

Sjakie's Chocolade fabriek is heropend!

De nieuwe eigenaar presenteert met gepaste trots de nieuwe naam:

"Chaque's Snoepies"

De fabriek zal weer verder gaan met het produceren van verrukkelijke soorten chocolade.

Om de fabriek een nieuw leven in te blazen wordt de nieuwe eigenaar ondersteund door de schattige en lieve chocolade-tweeling.

De tweeling is gespecialiseerd in het vervaardigen van de meest exotische soorten en smaken chocolade!

Chaque, de eigenaar, hoopt op een mooie doorstart en ziet het wel zitten met zijn nieuwe tweeling.

In de eerste week van de opening is het tevens mogelijk om samen met deze tweeling de exotische nieuwe dingen te ervaren.

Bewerkt: door Crazy-Ghost
Link to comment
Delen op andere websites

Leuke inzendingen!

Bij 1 staat er ingrediënten. (ingrediënten) Je kunt dat oplossen door 'm volledig te bewerken, dus eigenlijk het zelfde als 'Meer opties'.

En bij de laatste staat het in een citaat, ik weet niet of dat hoort, maar ik zeg het maar ff. :puh:

Bewerkt: door Nyltje
Link to comment
Delen op andere websites

Degene waar ik op heb gestemd is Lixx. Lixx is in mijn ogen geniaal bedacht en steekt wel uit de rest van de hele partij. Toen ik de reclame zag van ''Chaque's Snoepies'' dacht ik dat de vrouw mentaal gestoord was geworden en haar ontlasting over haar gezicht had gedrukt, geen goede reclame voor een chocoladefabriek in mijn ogen. Voor de rest zijn ze allemaal wel heel leuk, maar mijn stem gaat gewoon naar Lixx. :)

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...