Jump to content

13e Corporation Verkiezing van start


Thundercover

Recommended Posts

Met het opheffen van The Covesight Community is er nog maar één Corporation en dus is het hoog tijd om daar veranderingen in te brengen. Daarom is er vorige week een nieuwe Corporation Verkiezing aangekondigd, welke vandaag van start is gegaan.

Deze verkiezingen zullen hetzelfde verlopen als de 9e verkiezingen: in de eerste ronde nemen de Gangs het tegen elkaar op, waarvan de nummer één Corporation wordt en de nummer twee het in de tweede ronde opneemt tegen zittende Corporation The Underground. De winnaar van dit duel mag zich eveneens Corporation (blijven) noemen. Op deze manier zijn er over twee weken weer twee Corporations.

Vanaf vandaag kan er gestemd worden voor de eerste ronde in het daarvoor bestemde topic. In het Corporation Verkiezing subforum zijn enkele verkiezingstopics gemaakt, mocht je nog twijfelen op wie je wil stemmen. Iedereen mag stemmen, of je nu net lid bent of al tien jaar lid, of je nu de leider van een Corporation bent of nooit in G&C komt.

Ter herinnering: stemmen mogen niet via PM of statusupdates geworven worden, zodat leden die zich hier niet voor interesseren met rust gelaten worden. Dus gewoon via je eigen gangtalk, via een topic in dit forum, via een speciale signature, of natuurlijk een leuk project wat publiciteit oplevert!

Deelnemende Corporation:

  • The Underground (Narukami)

Deelnemende Gangs:

  • De Wilde Ganzen (NilsHolgersson)
  • Sans Scrupules (Faenty.)
  • The Blue Bullets (Votair)
  • The Oceans (Dutchy3010)

Link to comment
Delen op andere websites

De winnaar van de eerste ronde is geworden: The Oceans! Zij krijgen nemen nu hun intrek in een eigen Corporationforum, gefeliciteerd!

Wie mag zich naast hun vestigen: wordt dat Sans Scrupules of blijft dat The Underground? Laat je stem horen in tweede ronde waarin deze teams het tegen elkaar opnemen voor een eigen Corporationforum. Je kan stemmen tot uiterlijk zondag je stem uitbrengen.

Link to comment
Delen op andere websites

Na een spannende eerste ronde is nu ook de winnaar van de tweede ronde bekend. Sans Scrupules mag zich vanaf nu Corporation noemen, van harte gefeliciteerd!

Van The Underground zullen we helaas afscheid moeten nemen als Corporation na dit bijna een jaar te zijn geweest.

De exacte scores van beide rondes kunnen z.s.m. worden bekeken in het betreffende forum.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...