Jump to content
Joriz

Alchemist en Oh No werken aan nieuwe muziek voor Grand Theft Auto!


gallery_1_5_81703.jpg

Oh No en Alchemist tijdens een optreden

Cara Delevingne bevestigde anderhalve week terug al dat ze bezig was met een update voor het radiostation Non Stop Pop FM voor de next-gen GTA5 die deze herfst uitkomt. Nu heeft The Alchemist op het Amerikaanse radiostation Shade 45 gezegd dat hij samen met Oh No aan een nieuw project werkt voor Rockstar, voor Grand Theft Auto. Mensen die Grand Theft Auto V hebben gespeeld zullen de muziek van The Alchemist en Oh No al hebben gehoord. Zo is het nummer Bassheads onder de naam Gangrene te horen op Radio Los Santos, maar zal je de muziek vooral (onbewust) kennen aangezien hun muziek ook bij de missies en jobs is te horen in GTA5 en GTA Online. Deze muziek hebben Alchemist Oh No Tangerine Dream en Woody Jackson namelijk speciaal voor Grand Theft Auto V gecomponeerd en ingespeeld.

Luister vanaf 14:10 om te horen wat The Alchemist exact zegt.

Al zegt hij in het radiointerview niet exact waarvoor de muziek gaat worden gebruikt lijkt mij het meest waarschijnlijk dat dit voor de next-gen versie van Grand Theft Auto V is. Het wordt steeds duidelijker dat de next-gen versie van GTA5 voor PC, PlayStation 4 en Xbox One geen simpel HD-sausje heeft, maar dat het spel echt nog groter en uitgebreider wordt dan de huidige versie.

Bron: Shady Records SoundCloud

Bron originele foto: Carl Pocket

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...