Jump to content

[OWN] Cowntest - Hoofdtopic


OWN

Recommended Posts

YfDUp9T.png

GQUJulE.png

Wat is Cowntest? Lees nog eens goed. Cowntest. Cowntest. OWN organiseert een contest, ter ere van een prachtige mijlpaal: de vierhonderdste wekelijkse editie van OWN! 400 weken... dat is bijna acht jaar. Acht jaar aan wekelijks forumnieuws- en vermaak, gebracht door een ontelbaar aantal verschillende redacteurs. Wat een prestatie. En nu betrekken we jullie erbij. Jullie mogen allemaal deelnemen aan deze feestelijke contest.

Wat gaan jullie doen? Verhalen schrijven. Niet zo speciaal, zul je nu zeggen - toch wel. Je gaat je verhaal niet alleen schrijven; jullie gaan allemaal samen een verhaal schrijven. In verschillende rondes gaan we onze schrijfkunsten combineren om een epische trilogie te schrijven. Uiteraard schrijven jullie de verhalen niet zomaar in het wild, jullie krijgen elke keer een specifieke opdracht, een lijn waarlangs het verhaal moet lopen.

Hoe gaan jullie dat doen? Je krijgt elke twee weken een opdracht, die in OWN te vinden is. Er is een speciale rubriek aangemaakt voor de Cowntest, die je waarschijnlijk al bent tegengekomen. Hierin staat de opdracht. De daaropvolgende week, komt er een stemming, om democratisch te beslissen wie het beste verhaal geschreven heeft. Vervolgens krijg je een nieuwe opdracht, waarin je een vervolg mag schrijven op een van de drie beste verhalen. Hoe lager het voorgaande verhaal geëindigd is, hoe meer bonuspunten je zult krijgen. Is het allemaal nog een beetje ingewikkeld? Het rolt zich vanzelf wel uit!

Kortom, eventjes samengevat. Je gaat in deze contest verhalen schrijven, naar bepaalde opdrachten. Iedereen kan in elke ronde meedoen, je hoeft je niet in te schrijven! Je doet gewoon mee wanneer je wilt. Dit topic dient ter uitleg van de contest. Het reactietopic is voor algemene reacties op de contest zelf. De opdrachten zelf vind je terug in de

OWN.

Voor elke mogelijke vraag, aarzel niet om een PB te sturen naar 3L1077!

Personages

n4OhJa7.png

uSzxPo3.png

mN8ISX7.png

4Llx4He.png

Proloog

Met z'n vieren zaten ze daar. De luchthaven van Brussel. De verantwoordelijke hiervoor was Lucas, toen hij op een of ander feestje ter ere van hun afstuderen zei: "Laten we gewoon naar het vliegveld gaan en ergens naartoe gaan. Voor een lange tijd." Veel hadden ze allemaal niet mee. Het strikt nodige om een maand te kunnen overleven. Maarja, waar? In de Afrikaanse rimboe of op een strand in Miami? Ze hadden er geen idee van. Er moest nu echt wel een keuze gemaakt worden... Waar gaan ze naartoe?

Link to comment
Delen op andere websites

YfDUp9T.png

Het is vrijdagavond, en dan besef je plots dat je iets vergeten duidelijk te maken bent...

Hoe zend je in?

Wel, heel simpel eigenlijk, hoor. Je stuurt een PM naar

3L1077, met de volgende dingetjes:


[b][size="5"]Protagonist[/size][/b]
*beschrijving*

[b][size="5"]Verhaal[/size][/b]
*verhaal*




Hoe je je personage beschrijft? Ik zal het ook nog eens uitleggen!

Naam:

Geslacht:

Karakter: Sportief - Sociaal - Slim (doorstreep één)

Haarkleur:

Oogkleur:




OWN is dan vergeetachtig, maar toch wel een beetje lief... De deadline is verschoven naar volgende week zaterdag 23:59.

Mijn/onze excuses!

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...